transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2014

Zitec isi extinde sediul cu inca un etaj in Phoenix Tower

Zitec isi extinde sediul cu inca un etaj in Phoenix Tower

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, îsi extinde sediul, începând cu această lună, cu încă un etaj în clădirea de birouri Phoenix Tower, în completarea spatiului de 920 mp pe care îl ocupă din vara anului 2012. Noul etaj va cuprinde o zonă de birouri open space, mai multe săli de sedintă, precum si zone de relaxare, într-un concept unitar si neconventional care pune accentul pe creativitate, oferind un mediu de lucru plăcut.

„La Zitec, încurajăm creativitatea, comunicarea, dar si distractia ca valori ale echipei. De aceea, biroul nostru nu este unul conventional, ci este mai degrabă un spatiu care creează o atmosferă de lucru prietenoasă si orientată către rezultate”, a explicat Alexandru Lăpusan, CEO si co-fondator Zitec.

Sediul actual ocupă întreg etajul 5 al clădirii de birouri, urmând ca noul spatiu să ocupe etajul 6 din Phoenix Tower, ce se întinde pe o suprafată de 830 mp. În total, cele două etaje vor însuma astfel peste 1.750 mp, unde echipele Zitec vor avea libertatea să-si aleagă spatiile de birouri pe care le doresc, nefiind grupati pe departamente.

Dacă în amenajarea sediului curent, Zitec s-a remarcat prin tematica SF, spatiile de birouri fiind inspirate din filmul Star Trek sau din jocul pe calculator Pac Man, noul etaj va cuprinde alte elemente inedite, iar un accent deosebit va fi pus pe zonele de recreere pentru echipe.

„Existenta unui spatiu confortabil si organizat, care să încurajeze gândirea „out of the box”, este foarte importantă în firma noastră, unde creativitatea este unul dintre criteriile esentiale în realizarea proiectelor”, a mai spus Alexandru Lăpusan.Noul spatiu va permite cresterea echipei la peste 150 de specialisti

„În 2013, numărul membrilor echipei a crescut cu peste 50%, la un total de peste 90 de specialisti software, iar anul acesta vom continua recrutările, astfel încât să ajungem la peste 120 de colegi. Asadar, extinderea sediului este o etapă necesară pentru ca echipa Zitec să continue să se simtă confortabil la locul de muncă, într-un spatiu degajat si prietenos”, a precizat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Suprafata celor 2 etaje ocupate de companie va permite găzduirea, în total, a peste 150 de colegi, astfel încât spatiul de lucru per angajat să se mentină peste media de 10 metri pătrati oferită în industrie.

De altfel, compania caută în permanentă noi specialisti care să se alăture echipei pentru a lucra pe proiecte de dezvoltare software, design web, promovare online sau consultantă IT, atât pentru clienti din tară, cât si din străinătate. Astfel, pe lângă recrutarea de specialisti cu experientă, Zitec va desfăsura anul acesta si 6 programe de internship, în urma cărora intentionează să angajeze studenti si tineri absolventi.

Zitec este una dintre companiile lider din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si de referintele primite din partea unor clienti de top, precum JW Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Altex România sau Network One Distribution. Zitec actionează ca un incubator tehnologic, si furnizează servicii si suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software si finantarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD. Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com, ZAFF.ro si Zidox.com. La adresa http://zit.ec/infographic10 puteti vizualiza un infografic privind evolutia companiei în cei 10 ani de activitate pe piata românească.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
cheap backlinks
Q260Ly wow, awesome article.Really thank you! Want more.
cheap backlinks
Z9n58k Im obliged for the post.Much thanks again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar