transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-03-2015

4 din 5 parinti au nevoie de ajutorul copiilor pentru a folosi noile tehnologii

4 din 5 parinti au nevoie de ajutorul copiilor pentru a folosi noile tehnologii

Trei din cinci părinti utilizează zilnic internetul, conform unui chestionar realizat de Orange în cadrul proiectului #părintilascoală. Dintre acestia, patru din cinci le cer ajutorul copiilor atunci când nu stiu cum să gestioneze diverse situatii în mediul digital.

Motivele pentru care accesează părintii internetul: comunicarea si transferul de date

Acelasi chestionar arată că principalele motive pentru care părintii accesează internetul sunt comunicarea cu cei dragi si transferul de date, dar si faptul că îsi doresc să se informeze din resurse online, usor accesibile. Laptopul si computerul sunt dispozitivele aflate la îndemâna părintilor pentru sesiunile online, iar cei mai pasionati doresc să afle cum ar putea utiliza un smartphone sau o tabletă pentru aceleasi nevoi.

Campania #părintilascoală

Din dorinta de a oferi solutii pentru situatiile dificile întâmpinate în utilizarea laptopului,  smartphone-urilor sau retelelor sociale, Orange a lansat la începutul lunii februarie campania #părintilascoală, cu ajutorul careia îsi propune să aducă noile tehnologii mai aproape de părinti. Astfel, pe parcursul celor 3 săptămâni de campanie, au fost încărcate in platforma peste 100 de povesti, evaluate ulterior de un juriu format din specialisti în comunicare digitală si social media. Câstigătorii au obtinut un loc în tabara de cursuri digitale #părintilascoală care are loc între 13-15 martie.

Conform povestilor înscrise pe platforma #părintilascoală, printre cele mai des întâlnite provocări ale părintilor în a accesa si utiliza noile tehnologii se numără: dificultăti în accesarea internetului, ultilizarea e-mailului si a telefonului mobil.

„... l-am sunat pe tata, care în graba lui, în loc să-mi răspundă mi-a dat mesaj prestabilit: sunt în sedintă! Tata fiind pensionar”

„S-a-ntâmplat că nu găsesc arondul.

Am nevoie de el si nu-l găsesc. Nu mai râde! Să stii că înainte să te sun chiar l-am căutat pe toată tastatura, ca să nu te sun degeaba”

“De fiecare dată când Google schimbă imaginea, tata se ceartă cu mama pentru că i-a stricat calculatorul'”

“... tata s-a trezit invadat într-un final de spambots. Pentru că dă click pe toate chestiile care sclipesc, probabil.”

Orange doreste să fie un adevărat digital coach pentru clienti, în încercarea lor de a descoperi noile tehnologii si le oferă tot sprijinul pentru a căpăta cât mai multe cunostinte digitale. Campania #părintilascoală vine ca urmare a acestui angajament, iar prima parte, tabăra digitală oferită celor 10 câstigători, se va transforma ulterior într-un program adresat unui număr cât mai mare de beneficiari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar