transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2015

Alcatel-Lucent si Vodafone testeaza in premiera in Europa tehnologia TWDM-PON

Alcatel-Lucent si Vodafone testeaza in premiera in Europa tehnologia TWDM-PON

Alcatel-Lucent (Euronext Paris si NYSE: ALU) si Vodafone testează în premieră tehnologia de acces la Internet de mare viteză TWDM-PON, operatorul pregătindu-se astfel pentru adaptarea retelei la cresterea tot mai mare a traficului de date si lărgirea retelei de distributie pentru mobile.

Prin utilizarea tehnologiei TWDM-PON (Time and Wavelength Division Multiplexed Passive Optical Networks) dezvoltată de Alcatel-Lucent, traficul de date al Vodafone va atinge o viteză în retea de până la 40 de gigabiti pe secundă – 10Gbps per lungime de undă – în plus fată de infrastructura de fibră deja existentă, livrând cele mai bune servicii comerciale utilizatorilor finali. Noua tehnologie reprezintă doar începutul unei ere noi de servicii de date adresate utilizatorilor rezidentiali si business, în acelasi timp. Cu peste 446 de milioane de clienti de date mobile în toată lumea, TWDM-PON va juca, de asemenea, un rol important în strategia Vodafone de a aborda lătimea de bandă necesară pentru a sprijini nevoile în crestere ale clientilor săi care migrează către serviciile mobile 4G.

Testarea solutiei pe teren se bazează pe succesul înregistrat în laboratoarele Vofadone din Vigo, Spania, unde tehnologia dezvoltată de Alcatel-Lucent a atins o viteză de transmisie de date de până la 20Gbps peste două lungimi de undă. Cu tehnologia TWDM-PON, Vodafone poate creste capacitatea retelei, converge serviciile de business si consumer, obtine reduceri de costuri operationale si genera oportunităti pentru noi venituri, folosindu-si reteaua de fibră existentă.

Gavin Young, Head of Fixed Access, Vodafone Group a declarat: „Alături de Alcatel-Lucent, lucrăm de mai multi ani la dezvoltarea si testarea solutiei TWDM-PON, iar rezultatele sunt extraordinare. În continuare, vom începe testarea efectivă pe piata europeană a tehnologiei TWDM-PON”.

Federico Guillén, presedinte Fixed Access Business Line în cadrul Alcatel-Lucent a declarat: „Vodafone îsi doreste să vină în întâmpinarea cerintelor clientilor oferindu-le o conexiune mai rapidă la Internet si, în acelasi timp, să beneficieze de eficientă operatională, pentru a-si mentine competivitatea.

Ne-am angajat să le oferim tehnologii inovatoare, prin intermediul cărora să poată beneficia de reducerea costurilor si de o livrarea mai facilă a noilor servicii. De aceea, dezvoltarea TWDM-PON este atât de importantă pentru ei.”

Alcatel-Lucent este lider mondial în comunicatii de bandă largă fixe si mobile, în convergentă, în tehnologii, aplicatii si servicii IP si oferă solutii la cheie care permit asigurarea de servicii complete de comunicatii utilizatorilor individuali, acasă, la birou sau în timpul deplasărilor acestora.

Alcatel-Lucent este principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie din România si are o activitate complexă, constând în cercetare-dezvoltare, proiectare, instalare, mentenantă si consultantă. Prezent în România din 1991, Alcatel-Lucent are două sedii locale: în Timisoara, sediul central, si în Bucuresti. În cele două sedii, lucrează peste 1.500 de agajati, formând cea mai experimentată echipă din domeniu si cea mai largă organizatie de cercetare-dezvoltare în domeniul comunicatiilor din România.

Centrul de excelentă din Timisoara este recunoscut pe plan international si are expertiză în domeniile LTE, small cells, platforme IP, customer services delivery – GNOC, remote integration etc, si al dezvoltării de aplicatii telecom, precum si pentru laboratoare de validare si sisteme de testare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tara Campbell
Hello, Did you know? - Viewers retain 95% of a message when they watch it in a video compared to 10% when reading it in text. My name is Tara, and I am the founder of VidYourBiz. I\'ll get straight to the point because I know your time is valuable. It is evident video is king when it comes to delivering content (of any kind) to your audience, and that\'s why I am contacting you today. My Agency, VidYourBiz, specializes in creating unique professional videos (for all business types). Just take a couple minutes of your time when you can and check out our services- you\'ll see just what kind of video production we can do for you, that we can do it quickly, and economically... Reply me back for some samples, pricing, or just to say hi! All The Best, Tara Campbell Tara.c@vidyourbiz.online/ VidYourBiz
Shahildul
They want 90€ for this and it doesn\'t even have Wi-Fi! Totally a rip-off. Just a way for Vodafone to gain some money since you are forced to use GPRS to send to Facebook.
Alfredo
I am from Patricia heights. We are fnithigg a similar tower to be placed across from a daycare, preschool, elementary school and playground. Our open house is the 26th from 5 to 7 pm at the rio terrace community hall.
Florin
Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Florin
Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar