transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2014

Bitdefender Adware Removal Tool - instrument gratuit de eliminare a reclamelor agresive pe computerele Mac

Bitdefender Adware Removal Tool - instrument gratuit de eliminare a reclamelor agresive pe computerele Mac

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii de securitate, ofera Bitdefender Adware Removal Tool, un software de eliminare a aplicatiilor care livreaza reclame agresive precum Genieo, ce altereaza rezultatele cautarilor, servesc reclame si monitorizeaza site-urile vizitate de utilizatori.   

Instrumentul ce se adreseaza utilizatorilor de Mac scaneaza sistemul si identifica soft-urile agresive de reclama si solicita apoi permisiunea pentru a le dezinstala. Elimina, de asemenea, toate urmele lasate de soft-ul respectiv si restabileste setarile browser-ului care au fost schimbate de catre acesta, eliminand totodata reclamele nedorite si modificarile survenite in mecanismele de cautare.

’’O serie de utilizatori de Mac s-au plans de problemele generate de astfel de aplicatii. Bitdefender Adware Removal Tool este creat sa elimine aceste probleme simplu si eficient. Chiar daca respectivele aplicatii nu prezinta un pericol imediat pentru sistem sau datele utilizatorului, ele pot fi o sursa nesfarsita de exasperare’’, a explicat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Tehnic, soft-ul de tip adware agresiv nu este un virus, dar se poate propaga adesea prin aplicatii de instalare false sau codec-uri. Bitdefender Adware Removal Tool recunoaste si elimina deocamdata doar Genieo, care apare adesea sub forma unui software de dezinstalare, despre care utilizatorii se plang ca nu functioneaza pentru scopul declarat sau altereaza sistemul.

Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international.

Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.
 

Organizatii internationale recunoscute si firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente solutii antimalware din lume. In ianuarie 2014, AV-TEST a acordat Bitdefender premii importante, devenind astfel prima solutie care a primit simultan distinctiile „Cea mai buna protectie” si „Cea mai buna performanta” din partea institutului german.

De asemenea, “Cel mai bun Antivirus al anului 2014” si cele doua premii Editor’s Choice din partea PC MAG, precum si Editor’s Choice de la CNET, primit in 2013, confirma statutul de lider al Bitdefender in industria globala de securitate informatica.
 

Mai multe informatii despre produsele Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. In plus, Bitdefender pune la dispozitia utilizatorilor sai blogul HOTforSecurity, un hub cu informatii despre lumea securitatii IT, discutii aprinse despre amenintarile informatice de pe retelele sociale si sfaturi de protectie impotriva aplicatiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar