transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2014

Canon Days, cel mai mare eveniment Canon dedicat fotografiei

Canon Days, cel mai mare eveniment Canon dedicat fotografiei

Canon organizează pe 15 iunie 2014, la Hotel Caro din Bucuresti, Canon Days, un eveniment amplu, unde cei interesati să afle mai multe sfaturi despre fotografia perfectă direct de la fotografi profesionisti sunt asteptati în intervalul orar 10.00-22.00.

Vizitatorii au la dispozitie o zi întreagă în care pot explora frumusetea fotografiilor realizate cu obiective Canon. De la ateliere de fotografie sustinute de fotografi cunoscuti si apreciati, la expozitii foto, momente cu skateri si artisti de graffiti sau zone de testări de produse, toate sunt destinate fotografilor amatori, dar si celor în căutarea unor locuri si momente speciale.

Evenimentul este si o continuare a concursului Canon Days https://apps.facebook.com/canon-days., organizat pe pagina de Facebook Canon România, în perioada 9 mai – 8 iunie. Fotografia este o călătorie ce păstrează în amintire cele mai frumoase locuri văzute prin ochii fotografului, iar Canon recunoaste importanta acestor locuri si, de aceea, i-a dedicat prima aplicatie de Facebook prin intermediul căreia utilizatorii sunt invitati să îsi revendice locurile speciale, văzute prin obiectivul Canon.

Dezvoltată sub forma unei hărti interactive a României, Canon Days permite fiecărui utilizator să îsi revendice locurile de suflet prin intermediul unui semn ce poate fi mutat în zona preferată. Pasionatii de fotografie îsi  aleg una dintre cele cinci categorii de teme disponibile, în care încarcă o fotografie realizată cu un aparat Canon, pe teritoriul României. Categoriile sunt Modă, Portret, Peisaj, Eveniment si Sport, iar fiecare dintre ele are un reprezentat, un fotograf profesionist, care este si membru al juriului ce va selecta imaginea câstigătoare.Cătălin Opritescu (www.lightaholic.com), Andreea Retinschi (www.delirium.ro), Cristian Vasile (www.igu.ro), George Stan (www.georgestanphotography.com) si Sabin Stănescu (www.drift.ro), fotografi profesionisti, ale căror imagini surprind esenta fiecărei categorii selectate, au fost alesi de Canon pentru a face parte din concursul aplicatiei Canon Days. Tot ei sunt cei care vor sustine atelierele principale de fotografie din cadrul evenimentului Canon Days.

Cea mai votată fotografie de către public si juriu va fi premiată cu un Canon 70D cu obiectiv 18-135mm IS STM si un album foto Canon. Premiile pentru următoarele fotografii care se vor bucura de succes în rândul publicului constau într-o expozitie foto, albume si ghiduri foto Canon. 

Program eveniment Canon Days - 10:00-22:00

10:00 – 22:00 – Expozitia dedicată câstigătorilor aplicatiei de Facebook Canon Days

10:00 - 12:00 - Testare produse Canon (aparate, obiective, blituri portabile, binocluri, etc)

12:00-19:00 – Workshop fotografie Sport, workshop fotografie Eveniment, workshop fotografie Modă

14:00-21:00 – Workshop fotografie Portret si worshop fotografie Peisaj

14:00-18:00 – Atelier pentru copii cu Dan Besliu
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Thiago
A good many valelbaus you\'ve given me.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar