transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2015

Cisco - servicii noi de cloud privat si solutii software pentru simplificarea operatiunilor IT

Cisco - servicii noi de cloud privat si solutii software pentru simplificarea operatiunilor IT

Fast IT este un nou model pe care Cisco îl foloseste pentru a ajuta clientii si partenerii să îsi simplifice operatiunile IT. Modelul se bazează pe mobilitate, securitate, infrastructură orientată către aplicatii si cloud. Infrastructura IT se transformă si este administrată ca un sistem unitar, devine mai simplă, mai usor de administrat, este automatizată si protejată în permanentă. Luând în calcul toate aceste lucruri, Cisco a făcut două anunturi importante la finele lunii trecute, în cadrul evenimentului Cisco Live:

Primul vizează o extindere la nivelul intregii infrastructuri IT a solutiei de administrare a cloud-ului, Cisco Meraki, inclusiv către partea de retele wireless, switch-uri, securitate si mobilitate. Meraki s-a extins, de asemenea, dincolo de segmentul reprezentat de companiile mici si mijlocii, către o solutie destinată companiilor mari, cu noi functii proiectate special pentru această zonă.

Al doilea presupune lansarea noilor solutii Cisco ONE Software – un portofoliu complet de aplicatii software care oferă acces la noi inovatii, automatizare IT, API-uri (interfete de programare a aplicatiilor) pe platformă deschisă pentru dezvoltarea de aplicatii si modele flexibile de consum. Parte a portofoliului Cisco ONE Software, Cisco ONE Enterprise Cloud este o nouă solutie de cloud hibrid care îmbină atât securitatea, cât  si controlul unui cloud privat cu usurinta în administrare si automatizarea unei solutii publice de cloud.

Modelul IT de administrare în cloud – Cisco Meraki

Modelul IT de administrare în cloud este o alegere pentru clientii care caută să-si administreze infrastructura IT, utilizatorii, dispozitivele finale si aplicatiile, dintr-un singur panou de comandă. Astfel, clientii beneficiază de implementări IT mai rapide, vizibilitate a business-ului la nivel global, scalabilitate la cerere si costuri IT mai mici.În momentul în care Cisco a achizitionat Meraki în 2012 pentru suma de 1,2 miliarde de dolari, compania era un nume important în industria echipamentelor destinate dezvoltării  retelelor wireless.
De atunci, portofoliul acesteia s-a extins la nivelul întregului spectru IT, livrând acum inclusiv puncte de acces wireless, switch-uri Ethernet, dispozitive de securitate si de gestionare a echipamentelor mobile care sunt folosite într-o companie.

Anterior, Meraki se adresa, în principal, companiilor de dimensiuni medii. În măsura  în care clientii si-au mutat tot mai mult atentia si resursele către cloud, Cisco Meraki a devenit acum disponibil si pentru companiile mari. Astfel, noile functii si produse includ:

Noi puncte de acces wireless 802.11ac atât pentru interior, cât si pentru exterior cu BlueTooth Beacons pentru a permite aplicatii bazate pe localizare

Solutie comprehensivă Unified Threat Management pentru identificarea permanentă a amenintărilor si atenuare accelerată prin integrarea tehnologiei Sourcefire

Functii vitale pentru functionarea unei retele, precum redundantă, fiabilitate ridicată si conectivitate campus

Solutie WAN inteligentă pe dispozitivele de securitate MX.

Cisco Meraki poate fi combinat cu solutiile dedicate Cisco într-un model IT hibrid. Clientii pot beneficia de usurinta si viteza administrării în cloud, cât si de functionalitatea solutiei customizate.

Până în prezent, peste 57.000 de clienti folosesc Meraki în 147 de tări.

Cisco ONE Software si Cisco ONE Enterprise Cloud

Cisco ONE Software este o aplicatie software de retea si infrastructură care înglobează solutii din trei segmente principale: Datacenter, acces si WAN. Datacenter acoperă  partea de retea si putere de calcul (UCS); zona de acces cuprinde segmentul de switch-uri conectate prin fir si wireless, iar WAN acoperă Intelligent WAN (IWAN) pentru a conecta sucursalele si reteaua campus.

Cisco One Software dă clientilor  posibilitatea de a cumpăra si de a consuma software de retea si infrastructură în deplin acord cu bugetul si strategia lor de investitii. Software-ul poate fi achizitionat ca si licentă permanentă, licentă pe bază de abonament pentru a distribui cheltuiala în timp, ca o cheltuială operatională, sau prin Enterprise License Agreement (ELA) pentru a oferi acces la aceste solutii la nivelul întregii companii.

Un beneficiu important al Cisco ONE Software este portabilitatea licentelor. Clientii nu trebuie să cumpere din nou software-ul atunci când actualizează echipamentele care folosesc astfel de solutii. Portabilitatea dă dreptul clientilor să mute licentele pe echipamente noi, permitând în acest fel, reduceri semnificative de costuri si acces permanent la inovatii, pe măsură ce acestea sunt disponibile.

Cisco ONE Enterprise Cloud este o solutie software care simplifică cloud-ul hibrid prin atribuirea unor caracteristici de securitate si control, specifice cloud-ului privat, combinate cu mentenanta automata si automatizarea cloud-ului public. Prin urmare, oferă numeroase avantaje, printre care :

Utilizatorul final beneficiază de acces rapid la servicii IT cheie, la cerere, prin portaluri care se autoadministrează

Responsabilii/managerii IT îsi pot automatiza infrastructura, îsi pot planifica si administra aplicatiile. Beneficiază de vizibilitatea si administrarea serviciilor cloud si au posibilitatea de a muta sarcinile de lucru în cloud în aceleasi conditii de securitate.

Dezvoltatorii de aplicatii au acces la instrumente simple pentru a accelera producerea de aplicatii.

Un pas important în procesul de livrare a modelului Fast IT către clienti este accelerarea procesului de automatizare. „Cu Cisco Meraki si Cisco One, oferim un portofoliu de solutii bazate pe software, o gamă largă de modele de implementare si o multime de optiuni de achizitie pentru parteneri si clienti”, spune Gordon Thomson, Managing Director, Enterprise Networking la Cisco EMEAR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar