transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-12-2014

De Sarbatori, romanii vor cumpara aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei

De Sarbatori, romanii vor cumpara aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei

De Sărbători, românii vor cumpăra aproximativ 50.000 de smartphone-uri Huawei, potrivit estimărilor companiei. Huawei Device România estimează că va încheia anul cu vânzări însumând 200.000 unităti si cu o cotă de piată de aproximativ 4,5 %, în crestere fată de anul trecut.

Smartphone-urile aflate în topul vânzărilor sunt modelele Ascend Y530 si Ascend P7, primul din categoria entry, iar cel de-al doilea din cea high-end, preferate de către consumatorii români datorită tehnologiilor inovatoare, precum si a raportului bun calitate-pret.

“Piata de smartphone-uri a crescut cu 70% anul acesta, iar noi odată cu ea. Suntem mândri ca românii ne-au acordat încrederea lor si credem că acest lucru se datorează strategiei noastre la nivel de companie: smartphone-uri de calitate, oricare ar fi bugetul consumatorului.” a declarat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei Romania.

În ceea ce priveste tendintele din 2015, românii vor continua să caute smartphone-uri cu camere foto performante, întrucât calitatea fotografiilor este unul din factorii în functie de care se ia decizia de cumpărare, precum si device-uri cu tehnologia 4G inclusă.„Huawei se detasează prin tehnologiile integrate în smartphone-urile sale: suntem primii care au lansat smartphone-uri cu camere frontale de 5 si 8MP, fiind deasemenea si promotorii tehnologiei 4G. În plus, nu doar telefoanele Huawei vârf de gamă, ci si cele din categoria medie, puse în vânzare anul acesta, au încorporat această tehnologie.” a completat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

Mai mult decât atât, modelul Huawei Ascend Mate7, lansat la IFA si disponibil deja pe piata din România, este unul din putinele smartphone-uri disponibile pe piata locală care suportă LTE Cat 6.

La sfârsitul lui 2013, produsele si serviciile Huawei erau utilizate în 170 tări, deservind mai bine de o treime din populatie la nivel mondial. Huawei se clasează pe locul trei în ceea ce priveste livrările globale de smartphone-uri în 2013. Huawei a înfiintat mai bine de 16 centre R&D în întreaga lume, în tări precum: Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India si China. Una din cele trei divizii ale Huawei, Huawei Consumer Business Group (BG) oferă o gamă variată de produse inclusiv telefoane mobile, device-uri pentru Internet mobil (MBB) si device-uri pentru acasă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar