transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2015

Detinatorii de carduri MasterCard vor putea sa-si foloseasca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 pentru a face cumparaturi

Detinatorii de carduri MasterCard vor putea sa-si foloseasca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 pentru a face cumparaturi

Pe masura ce consumatorii folosesc tot mai mult cardul prin dispozitive online in detrimentul numerarului, Samsung faciliteaza accesul la comertul digital pentru un public mai numeros. Compania globala de tehnologie Samsung Electronics Co., Ltd a prezentat Samsung Pay, un serviciu de plata pe mobil, care le va permite detinatorilor de carduri MasterCard sa-si foloseasca smartphone-ul Samsung Galaxy S6 pentru cumparaturile de zi cu zi.

MasterCard a pus bazele tranzactiilor digitale securizate, pentru ca utilizatorii sa-si poata folosi cardurile oricand, oriunde si oricum doresc. Samsung Pay furnizeaza o experienta de plata pe mobil sigura si unitara, care va fi disponibila atat la terminalele contactless, cat si la POS-urile traditionale. Pentru detinatorii de carduri si comercianti deopotriva, acest lucru inseamna ca fiecare plata realizata cu un card MasterCard, de pe Samsung Galaxy S6, va oferi securitatea, beneficiile si garantiile sporite ale unei tranzactii digitale MasterCard, inclusiv cea mai recenta tehnologie de tokenizare. Posesorii noului smartphone isi vor putea utiliza cardul de credit sau de debit MasterCard de la bancile emitente, direct prin Samsung Pay.

„Este o perioada foarte interesanta in evolutia platilor digitale”, a spus Ed McLaughlin, Chief Emerging Payments Officer in cadrul MasterCard. „Avand in vedere ca utilizatorii se bazeaza tot mai mult pe dispozitivele mobile in viata de zi cu zi, ne declaram incantati sa colaboram cu un lider de industrie precum Samsung, pentru a oferi noi optiuni de plata pentru posesorii cardurilor MasterCard din intreaga lume.

Suntem pionieri in inovatia comertului de pe mobil de mai multi ani si, impreuna, livram o experienta de plata digitala si simpla, si sigura.”

„Inca de la inceput, viziunea Samsung in ceea ce priveste platile si comertul de pe mobil a fost centrata pe securitate, pe o retea extinsa de acceptare si pe o experienta simpla pentru utilizator. Prin serviciile de tokenizare ale MasterCard, coroborate cu Transmisia unica de Securitate Magnetica (MST) si tehnologiile NFC ale Samsung, Samsung Pay face posibile platile contactless sigure de pe mobil la majoritatea terminalelor POS NFC sau magnetice traditionale”, spune Dr. Injong Rhee, Executive Vice President in cadrul Samsung Electronics. „Platforma de securitate KNOX dezvoltata de Samsung si autentificarea pe baza de amprenta digitala fac tranzactiile prin Samsung Pay foarte sigure si usor de utilizat.”

MasterCard Digital Enablement Service (MDES) permite utilizarea Samsung Pay de catre posesorii de carduri de credit si de debit MasterCard. In construirea unei experiente de plata securizate, Samsung Pay foloseste metode de criptare standardizate pentru a se asigura ca tranzactiile beneficiaza din plin de una dintre cele mai sigure tehnologii de plata din lume. Pentru o protectie sporita a utilizatorilor, tranzactiile prin Samsung Pay incorporeaza si componente de securitate suplimentare, care includ tokenizarea prin intermediul MDES si autorizarea de plata prin amprenta digitala sau parola.

Samsung Pay va fi disponibil utilizatorilor din Statele Unite incepand din aceasta vara. MasterCard si Samsung vor face demersuri pentru a lansa Samsung Pay si pe alte piete globale, inclusiv in Coreea.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar