transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2015

Ericsson Mobility Report: 70% din populatia lumii va folosi smartphone-uri pana in 2020

Ericsson Mobility Report: 70% din populatia lumii va folosi smartphone-uri pana in 2020

Cel mai nou raport Ericsson (NASDAQ: ERIC) Mobility Report indică o crestere fantastică a popularitătii tehnologiilor mobile avansate la nivel mondial până în 2020: numărul de abonamente pentru smartphone-uri se va dubla, ajungând la un total de 6,1 miliarde, 70% din populatia lumii va utiliza smartphone-uri si 90% dintre oameni vor locui în zone acoperite de retele de broadband mobil.

Raportul, o cuprinzătoare trecere în revistă a ultimelor tendinte mobile, arată cum, în pietele dezvoltate, cresterea va fi generată de numărul mai mare de dispozitive detinute de fiecare persoană în parte. Pe pietele în dezvoltare pe de altă parte, cresterea va fi sustinută prin adăugarea de noi utilizatori, pe măsură ce smartphone-urile vor deveni mai accesibile ca pret. Aproape 80% din noile abonamente de smartphone-uri vor fi încheiate în regiuni precum Asia Pacific, Orientul Mijlociu si Africa.

Cresterea în popularitate a smartphone-urilor va conduce si la o crestere accelerată a traficului de date. Astfel, traficul mobil initiat de pe smartphone-uri se va majora de 10 ori până în 2020, ajungând să reprezinte 80% din traficul total de date. În America de Nord, spre exemplu, consumul lunar mediu de date va creste de la 2,4 GB, cât este în acest moment, la 14 GB în 2020.

Rima Qureshi, Senior Vice President, Chief Strategy Officer, Ericsson, a explicat: „Tehnologia mobilă se dezvoltă, iar ratele de utilizare a datelor mobile creste exponential, având la bază popularitatea tot mai mare a smarpthone-urilor si conectivitatea mobilă îmbunătătită. În acest conditii, în câtiva ani, revolutia big data pe care o experimentăm noi astăzi va semăna mai mult cu sosirea unui floppy disk.

Există un potential imens pentru o transformarea la scară largă a tehnologiei, ceea ce le va permite operatorilor telecom, dar si companiilor din alte industrii să îsi asigure noi surse de venit. În acelasi timp, însă, noua directie de dezvoltare va necesita si un focus mai atent pe livrarea de servicii într-o manieră eficientă din punct de vedere a costurilor si pe deschiderea companiilor către noi modele de business pentru a putea fi competitive.”

Cresterea numărului de aplicatii disponibile, precum si costurile în scădere ale modemurilor vor contribuit la mărirea numărului de dispozitive conectate. Specialistii Ericsson estimează un total de 26 de miliarde de dispozitive conectate până în 2020, confirmând astfel că suntem pe drumul cel bun către transformarea viziunii celor 50 de miliarde de dispozitive conectate în realitate.

În plus, traficul video mobil va creste cu un extraordinar 55% anual până în 2020 si va reprezenta aproximativ 60% din traficul mobil de date înregistrat la finalul perioadei. Cresterea aceasta va fi, în mare, posibilă ca urmare a faptului că utilizatorii încep să prefere servicii de streaming video, iar continutul video este din ce în ce mai des inclus în stiri, reclame si platforme de social media.

Pe pietele dezvoltate, o parte semnificativă a traficului de date provine de la un grup mic de abonati. Acesti utilizatori intensivi de date reprezintă 10% din numărul total de abonati, dar generează 55% din traficul total de date. Acesti utilizatori urmăresc, în medie, o oră de continut video în fiecare zi, de 20 de ori mai mult decât un utilizator obisnuit.

Ericsson Mobility Report prezintă date, previziuni si analize legate de traficul mobil, numărul de abonamente si comportamentul consumatorilor, oferind informatii importante despre traficul înregistrat în prezent si tendintele de piată.

Ericsson realizează în mod regulat măsurători de trafic în peste 100 de retele live din cele mai importante regiuni ale lumii. Măsurători detaliate sunt realizate în mai multe retele WCDMA/ HSPA si LTE din lume pentru a scoate la iveală tipare diferite de utilizare a Internetului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar