transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2015

Hans Vestberg, CEO Ericsson, pregateste transformarea industriei la MWC 2015

Hans Vestberg, CEO Ericsson, pregateste transformarea industriei la MWC 2015

În evenimentul Ericsson de deschidere al Mobile World Congress, eveniment dedicat membrilor presei si analistilor din toată lumea, Hans Vestberg, presedinte si CEO Ericsson, a vorbit despre ritmul alert cu care se schimbă industria telecom, prezentând cele mai noi solutii ale companiei si făcând propriile previziuni pentru 2015.

Vestberg a explicat: „Vedem patru schimbări importante în acest an: săptămânal, tot mai multi oameni vor urmări continut video on-demand online în loc să vizioneze transmisiuni TV traditionale; traficul video va reprezenta jumătate din tot traficul mobil de date din lume; rata de crestere a numărului de abonati LTE va depăsi 80%; iar acoperirea mondială cu broadband mobil va depăsi si ea rata de 70%. Toate acestea accelerează schimbarea industriei si vor conduce la aparitia unor noi oportunităti nu doar în IT&C, ci si în alte industrii.”

El a continuat: „Vedem o trecere clară de la produse fizice la servicii digitale. Apar noi modele de business, dar si noi moduri de a rezolva probleme vechi, moduri care permit un plus de eficientă. Cu ajutorul instrumentelor digitale, poti fi cu adevărat mai aproape de clienti.”

La Mobile World Congress, Ericsson va demonstra publicului un set complet de  caracteristici capabile să sustină nevoi variate ale clientilor. În total, compania va lansa nouă solutii noi care vor întări discursul său despre transformare si dezvoltarea experientelor digitale.

Încă de la CES, în ianuarie, Ericsson a fost prima companie care a introdus LTE-LAA, License Assisted Access pe retele de tip small cell, dându-le utilizatorilor posibilitatea să valorifice o combinatie de benzi de frecventă licentiate si benzi fără licentă pentru a obtine rate de transfer mai mari în interiorul clădirilor.Ericsson Radio System reprezintă o abordare complet nouă a modului în care se pot construi retele radio în pregătire pentru 5G, seria de routere 6000 integrând backhaul IP în retea.

Ericsson a lansat si serviciul App Experience Optimization, ce permite îmbunătătirea timpului de redare a continutului cu până la 70% si timpul de upload cu până la 50%. Competentele Ericsson în zona de transformare IT sunt sustinute si de lansarea Digital Telco Transformation – un set de instrumente de integrare de sisteme si consultantă ce le permite operatorilor să abordeze digital propriile operatiuni si interactiunile cu clientii finali.

Hans Vestberg a anuntat, de asemenea, abilitătile hyperscale ale Ericsson Cloud System, spunând: „Propunerea noastră nu se rezumă doar la o solutie de cloud, ci se referă la o strategie mai largă de industrializare digitală. Noile adăugiri aduse sistemului, inclusiv Ericsson HDS 8000 (Hyperscale Datacenter System), răspund provocărilor legat de securitate, guvernantă si automatizare, elemente care, de regulă, limitează avântul multor companii”, a explicat el.

„Valoarea reală a Societătii Permanent Conectate constă în conectarea completă a sistemelor, nu doar a dispozitivelor din sistem. Abia atunci vom putea să avem acces la adevărata valoare oferită de industria IT&C”, a explicat Vestberg.

Odată cu lansarea Connected Traffic Cloud, Ericsson nu se rezumă doar la a conecta masini individuale, ci va permite conectarea unor sisteme întregi de trafic, răspunzând astfel la două provocări extraordinare ale societătii: siguranta pe drum si administrarea traficului. Solutia este o platformă administrată de cloud ce permite transferul în timp real al datelor de trafic si drum între mai multe vehicule conectate si autoritătile de drum, dar si comunicarea către soferi a diferite atentionări de trafic.”

Platforma si-a dovedit deja eficienta în alte industrii, sub forma platformelor Connected Vehicle Cloud si Connected Maritime Cloud.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar