transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2015

Incidenta defectiunilor la aparatele frigorifice creste cu 25% 30% pe timpul verii, conform Depanero

Incidenta defectiunilor la aparatele frigorifice creste cu 25%  30% pe timpul verii, conform Depanero

Pentru o bună parte dintre români, vacanta se încheie cu o vizită la service pentru a repara echipamentele electronice care au suferit defectiuni în această perioadă. Căldura puternică, utilizarea intensă si necorespunzătoare, fluctuatiile de tensiune, expunerea directă la lumina soarelui timp îndelungat sunt principalele cauze ale defectiunilor echipamentelor electronice si electrocasnice din sezonul estival.

Neglijenta contribuie, de asemenea, la cresterea numărului defectiunilor înregistrate în această perioadă. „A intrat nisip în aparatul de fotografiat si s-a blocat obiectivul”, „am intrat cu telefonul mobil în apă”, „am lăsat tableta la soare, iar acum nu mai functionează” - sunt doar trei dintre cele mai frecvente explicatii pe care le dau posesorii dispozitivelor defecte atunci când merg cu ele la reparat.

Telefoanele mobile, aparatele foto si tabletele sunt dispozitivele care ajung cel mai des în service în lunile de vară.

În acest context, specialistii Depanero au pregătit un ghid pentru posesorii de echipamente electronice si electrocasnice despre cum să folosească în cele mai bune conditii gadget-urile pe care le iau în vacantă si cum să se asigure că dispozitivele electrice de acasă nu se vor defecta.

Sfaturi utile:

Evitati utilizarea intensivă a echipamentelor electrice

Riscul ca unele componente să se supraîncălzească si să cedeze creste atunci când temperatura ambientală depăseste 30 de grade Celsius si dispozitivele sunt folosite neîntrerupt pentru o perioadă mai lungă.

Folositi corespunzător dispozitivele electronice si electrocasnice

Aparatul de aer conditionat functionează cel mai bine când este setat să răcească aerul până la o temperatură de 20 – 21 de grade Celsius. Când este programat să răcească aerul până la 16 grade Celsius si este folosit intensiv, riscul aparitiei defectiunilor creste simultan cu consumul de energie electrică.Pe timpul verii, incidenta defectiunilor la aparatele frigorifice creste cu 25% – 30%.  Astfel, este recomandată evitarea deschiderii permanente a usilor echipamentelor frigorifice, astfel încât compresorul, piesa centrală a sistemului de răcire, să nu fie suprasolicitat.

Deconectati echipamentele electrice de la sursele de energie dacă nu sunt utilizate un timp mai îndelungat

Fluctuatiile de tensiune ale retelelor de alimentare cu energie electrică pot cauza defectiuni ale produselor electronice si electrocasnice. Fluctuatiile de tensiune pot fi cauzate de consumul foarte mare de energie electrică, dar si de furtunile cu descărcări electrice din aceste luni.

Deconectati echipamentele de la cablul de Internet când plecati în concediu

Instabilitatea atmosferică specifică verii, împreună cu particulele de praf angrenate de vânt produc electricitate statică, iar aceasta se poate descărca direct în routere, laptop-uri sau desktop-uri, cablurile actionând precum un conductor de electricitate.

Evitati expunerea telefoanelor mobile si a tabletelor  în lumina directă a soarelui

Expunerea îndelungată la soare a acestora măreste riscul de supraîncălzire, poate produce cresterea în volum a bateriei, care poate deteriora si alte componente.

Cititi cu atentie instructiunile de utilizare ale echipamentelor înainte de folosire

Instalati dispozitivele electrocasnice conform instructiunilor de montaj

Nu folositi instalatii electrice sau sanitare improvizate

Evitati interventiile neautorizate, realizate de personal necalificat

Apelati la specialisti pentru operatiuni periodice de întretinere

Multi dintre posesorii de dispozitive electrice nu tin cont de aceste sfaturi. Nerespectarea unor reguli minime de folosire a echipamentelor electronice si electrocasnice poate genera, în cel mai bun caz, costuri semnificative de reparatii. Însă folosirea necorespunzătoare a acestor dispozitive  implică si riscul aparitiei incendiilor, inundatiilor, electrocutărilor sau accidentărilor de tot felul.

Depanero este un brand nou pe piata de service electro IT din România, sub care îsi desfăsoară activitatea cea mai mare firmă de service din România. Compania Depanero are prezentă la nivel national, cu angajati proprii, acoperind aproape toate judetele tării. Cei 285 de angajati ai companiei au mii de ore de experientă de service si pregătire profesională, precum si mii de ore de relatii cu clientii acoperind majoritatea categoriilor de produse de folosintă îndelungată, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, IT, electronice, electrocasnice mici si mari etc.. Depanero oferă servicii de consultantă, diagnosticare si remediere rapidă a defectiunilor, atât pentru produsele aflate în garantie cât si pentru cele în post-garantie, pentru acestea din urmă oferind garantie la reparatie.


Brandul Depanero este prezent pe piata din România din 2014, odată cu rebranding-ul companiei Servskills, înfiintată în 2011. Depanero livrează lunar servicii de consultantă si reparatii pentru o medie de 30.000 de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Takuya
tender a comentat: Pe A2 sunt asetfl de panouri, de cand a fost facuta autostrada . Problema este alta ( sau era ) furau unii negrii cablurile de alimentare ale panourilor ( pt cupru , nimic interesant) . Cand au observat ei ca se fura mereu cum se pun altele noi , au angajat o firma de paza a autostrazi care nu fac altceva decat s se plimbe pe banda de urgenta cu 10 km/h . Concluzia : aceste panouri sunt si la noi . dar totusi , traim in Romania 0 0
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar