transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-12-2014

Internetul, vital pentru procesele de business ale unei companii

Internetul, vital pentru procesele de business ale unei companii

Pentru o companie moderna din punct de vedere al activitatii, serviciul de internet este la fel de important precum accesul la reteaua de curent electric. Daca internetul "cade", toate procesele de business se opresc, de la vanzari si pana la contabilitate. Multe firme care au avut in trecut probleme cu serviciile de comunicare au in prezent chiar si solutii de rezerva, adica abonamente de la un al doilea furnizor sau abonamente de internet mobil.

O astfel de strategie implica insa costuri ridicate. Pentru servicii de internet pentru companii la un standard de maxima calitate trebuie ales cu grija furnizorul. O optiune recomandata companiilor este serviciul Business Fiber Power 220 de la UPC Business. Acesta se remarca prin viteza de download de pana la 220 Mbps si viteza de upload de pana la 6 Mbps, dar si prin licenta Microsoft Office 365.

Pachetul combina programele Office cunoscute cu instrumente de colaborare la indemana, care creste eficienta de lucru a echipei in orice firma.

Business Fiber Power 220 costa 22,5 euro plus TVA si include 20 de adrese e-mail si gazduire spatiu web pana la 1 GB si IP static gratuit, la cerere. Pentru contractele semnate pe durata de 2 ani, se acorda Antivirus Smartguard gratuit si Router Wi-Fi in custodie.

Dincolo de caracteristicile tehnice ale unui abonament de acces la internet, trebuie luate in considerare mai multe aspecte. In primul rand, trebuie ales un furnizor de incredere, caci conteaza foarte mult stabilitatea serviciului si asistenta rapida in caz de probleme, prin echipe de interventie care pot asigura restabilirea serviciului atunci cand ar putea interveni o avarie. Apoi, este foarte important ca viteza reala a serviciului de acces la internet sa fie cat mai mare. Pentru a avea aceasta convingere, se pot consulta forumurile online de specialitate si se pot solicita informatii de la viitorul provider. Oricand, se poate face un test de viteza de internet pe unul din site-urile care permit o astfel de verificare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar