transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2016

Internetul de mare viteza din Romania si domeniile care beneficiaza in mod direct

Internetul de mare viteza din Romania si domeniile care beneficiaza in mod direct

In ultimele zile, unul dintre cele mai populare subiecte propagate in comunitatile online si in media a fost cel legat de declaratia lui Bernie Sanders, candidat al Partidului Democrat in cursa pentru postul de Presedinte al Statelor Unite ale Americii. Acesta s-a referit la viteza impresionanta a conexiunilor de internet din Bucuresti, semnaland ca nu este deloc normal ca SUA sa fie mai prejos decat tara noastra la acest capitol. Subiectul a generat multe comentarii, majoritatea dintre ele ironice.

Partea buna este ca Romania s-a aflat in prim-plan in media la nivel mondial, in acest context intamplator. Si, de asemenea, este una dintre putinele dati in care Romania este exemplul pozitiv, iar intreaga lume afla despre performantele pietei IT&C din Bucuresti si din celelalte mari orase din tara noastra. Realitatea este ca, de ani buni, Romania este pe primele pozitii in privinta vitezei conexiunilor de internet, la nivel european si chiar mondial.

Acest lucru se intampla din mai multe motive, in principal datorita concurentei acerbe dintre companiile de pe piata, dar si datorita interesului clientilor pentru inovatie. Romania a devenit chiar o piata in care mari branduri internationale testeaza unele tehnologii inainte de a le lansa la scara larga. Totul se intampla in beneficiul clientilor, care nu doar ca au parte de super-viteza la internet (fix si chiar si mobil), insa platesc si extrem de putin pentru acest trafic.Multe domenii prospera in urma dezvoltarii puternice a internetului in Romania. Este cazul comertului electronic, unde se inregistreaza cresteri masive an de an. Romanii au acces ieftin si rapid la orice isi doresc in mediul online, de la shopping si pana la comunicare. Mediul bancar a trecut si el in epoca internet banking, la fel si cel al asigurarilor. Plata facturilor se poate face online, iar numarul de plati cu cardul in mediul virtual creste la fiecare raportare. Turismul se bucura de asemenea de vanzarile online - de la rezervari de cazare si pana la vanzari de bilete de avion, tren etc. Un alt domeniu care se bucura de ascensiunea internetului in tara noastra este, mai nou, cel legat de pariurile sportive.

Importante agentii de pariuri online au primit licenta de operare in tara noastra in ultimele luni. Piata de jocuri de noroc online este in plina ascensiune, iar pariurile sportive sunt in prim-plan, caci atrag cel mai mare numar de utilizatori. Daca in trecut aceasta industrie se baza pe offline (numarul de case de pariuri stradale este foarte mare in Romania, in concurenta cu numarul de farmacii si agentii bancare), acum online-ul este cel care genereaza cele mai promitatoare marje de profit. Dovada este si succesul comunitatilor de pariori online, unde se cauta ponturi pariuri si alte informatii utile din acest domeniu adresat exclusiv celor cu varsta de minim 18 ani.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar