transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2015

Kaspersky QR Scanner, lansat de Kaspersky Lab

Kaspersky QR Scanner, lansat de Kaspersky Lab

Kaspersky Lab a lansat Kaspersky QR Scanner, o noua aplicatie pentru dispozitive mobile, disponibila pe Google Android si pe Apple iOS, care poate citi informatiile criptate in codurile QR, pentru a avertiza ulterior utilizatorii in cazul riscurilor de securitate.

Infractorii cibernetici utilizeaza constant noi modalitati de ademenire a utilizatorilor pe site-urile periculoase. Recent, acestia au inceput sa cripteze link-uri de phishing in coduri QR.

Codurile QR sunt instrumente care trimit link-uri catre dispozitive mobile, de la ecranele computerelor sau de la imagini printate. In timp ce utilizatorii experimentati pot recunoaste URL-urile false pe ecran, nu exista o modalitate rapida de identificare a unui cod QR fals cu ochiul liber. Astfel, infractorii cibernetici pot inlocui imagini cu coduri online, si pot, de asemenea, inlocui codurile QR autentice de pe postere si anunturi reale cu alte coduri QR periculoase.

Tentativele de phishing – construirea paginilor false cu scopul de a obtine datele personale ale utilizatorilor sau pentru a infecta dispozitivele cu malware – sunt metode utilizate de infractorii cibernetici de multi ani. Expertii Kaspersky Lab au o experienta vasta in combaterea amenintarilor cibernetice si au alcatuit baze de date complexe cu link-urile periculoase si au dezvoltat tehnologii eficiente care identifica site-urile periculoase aparute recent pe internet. Astfek, expertii Kaspersky Lab au extins protectia anti-phishing si pentru codurile QR.Kaspersky QR Scanner este o aplicatie gratuita pentru Apple iOS si Google Android care scaneaza, verifica si ulterior deschide link-ul integrat in codul QR. Imediat ce forma patrata a unui cod QR devine vizibila pe camera foto a dispozitivului, aplicatia verifica informatiile integrate in cod. Daca totul este in regula, aplicatia deschide pagina. Daca link-ul duce la un site periculos sau de phishing, aplicatia trimite o notificare de avertizare catre utilizator. Pe langa analiza link-ului web, aplicatia detecteaza textele criptate in codurile QR si informatiile de contact si poate accepta rapid setari Wi-Fi, pentru a conecta dispozitivul la retea.

„Toate canalele de comunicare prin care infractorii cibernetici pot transfera informatii periculoase catre dispozitive necesita protectie”, a declarat Alexey Chikov, Senior Product Manager in cadrul Kaspersky Lab. „In prezent, infractorii cibernetici ascund link-uri in coduri QR si avem nevoie de aplicatii sigure de scanare. Maine, daca agresorii invata sa trimita link-uri prin radio sau sa anexeze telefoanelor un cititor de card, va trebui sa le protejam si pe acestea. In general, tehnologiile Kaspersky Lab detecteaza riscurile si protejeaza eficient utilizatorii”, a explicat Alexey Chikov.

Kaspersky QR Scanner este o noua aplicatie din gama de produse Kaspersky Lab pentru dispozitive mobile pentru utilizatorii individuali. In prezent, gama include Kaspersky Safe Browser pentru iOS si Windows Phone, Kaspersky Internet Security for Android si Kaspersky Password Manager for iOS and Android.

Kaspersky Lab este cel mai mare producator privat de solutii de securitate endpoint din lume, fiind inclus in topul primilor patru producatori de solutii pentru protectie endpoint la nivel mondial. Pe parcursul celor 17 ani de existenta, Kaspersky Lab a ramas o companie inovatoare in domeniul securitatii informatice si ofera suite de protectie IT pentru utilizatori individuali, SMB si companii mari. Compania este prezenta in aproximativ 200 de tari si protejeaza peste 400 de milioane de utilizatori din intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar