transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2016

Mio lanseaza MiVue 688 si MiVue 698 Dual, primul echipament video cu doua camere

Mio lanseaza MiVue 688 si MiVue 698 Dual, primul echipament video cu doua camere

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lansează pe piată două noi dispozitive video pentru masini: Mio MiVue 698 Dual, un echipament cu două camere, care monitorizează situatia de pe traseu, atât în fata masinii, cât si în spatele acesteia si Mio MiVue 688, un echipament dotat cu un senzor optic Sony CMOS care îmbunătăteste calitatea imaginilor înregistratte în conditii de lumină slabă.

MiVue 698 Dual foloseste în acelasi timp două camere video, una situată în partea din fată a masinii, alta montată pe luneta autovehiculului, mărind aftfel suprafata monitorizată si aducând un plus de sigurantă utilizatorilor.

Ambele camere video ale dispozitivului MiVue 698 Dual pot fi operate în acelasi timp. Camera frontală este înglobată în echipamentul principal si înregistrează evenimentele care se petrec în fata masinii. Cea de-a doua cameră înregistrează evenimentele care se petrec în spatele masinii si constinuie o protectie în plus atunci când vine vorba de accidente care îsi au punctul de origine în spatele soferului. În plus, se dovedeste a fi un aliat foarte bun în situatiile în care utilizatorii au fost implicati într-un eveniment rutier provocat de un alt sofer care alege să părăsească locul accidentului.

Întregul set este operat din unitatea principală, de pe monitorul de 2,7 inci, al cărui ecran poate fi împărtit în două, astfel încât să redea imagini, în acelasi timp, de pe ambele camere.

Camera frontală are un obiectiv cu o diafragmă F1.

8, cu deschidere largă, si sistem optic format din sase elemente de sticlă, ce permite înregistrarea unor imagini clare, chiar si în conditii de iluminare scăzută. Înregistrează la o rezolutie de 2304 x 1296p  (Extrem HD), la 30 de cadre pe secundă. Camera din spate are un obiectiv cu o diafragmă F2.0 si înregistrează la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Ambele camere au un câmp vizual de 150 de grade, reusind astfel să capteze toate detaliile. În plus, sistemul optic integrat minimizează efectul fisheye si orice tip de distorsiune a marginilor cadrului înregistrat. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.

Mio MiVue 688 are un obiectiv cu diafragmă F1.8, echipat cu un senzor optic Sony CMOS. Tehnologia din interiorul acestuia, dezvoltată de Sony, permite pătrunderea unei mai mari cantităti de lumină, imaginile înregistrate fiind astfel mai clare si având un contrast mai bun. De asemenea, îmbunătăteste calitatea imaginilor înregistratte în conditii de lumină slabă.

Ambele modele sunt dotate cu receptor GPS care permite urmărirea traseelor si înregistrează simultan secventele video, coordonatele geografice, directia, viteza autoturismului, data si ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps. Camerele video auto Mio MiVue sunt dotate cu un sistem de avertizare sonoră si vizuală la apropierea de dispozitivele radar fixe si de camerele de supraveghere a circulatiei, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum si distanta rămasă până la respectivul punct de supraveghere. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de functionare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Pentru o înregistrare completă a călătoriei, camerele video auto încep să filmeze încă de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, functie disponibilă la conectarea kit-ului optional de alimentare constantă – SmartBox Mio.

Prin activarea functiei Parking Mode, camerele video auto MiVue asigură supravegherea continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei miscări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează directiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenientă si forta impactului, chiar si în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relatia cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, utilizatorii vor putea analiza directia de mers si datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

Modul foto permite realizarea de instantanee ce includ coordonate GPS, pentru a evidentia eventualele dovezi ale impactului.

Evenimentele critice, precum un accident de masină, pot fi înregistate într-un singur fisier video, care va contine imagini surprinse cu 10 secunde înaintea detectiei socului. Secventa înregistrată va continua până la 50 de secunde după impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părtilor vinovate.

Lansarea celor două echipamente MiVue are loc în contextul unei piete în crestere semnificativă. Astfel, în 2015, Mio a vândut de peste 5 ori mai multe camere video auto decat în anul anterior, depăsind 5.000 de unităti. Cât priveste anul în curs, Mio estimează o crestere cu 50% a vânzărilor de camere video pentru masini.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar