transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Noile abonamente Business RED includ minute si trafic de date in roaming

Noile abonamente Business RED includ minute si trafic de date in roaming

Vodafone Romania, liderul pietei business de comunicatii mobile, imbogateste portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clientii dispun acum de minute, mesaje si trafic de date in roaming incluse in toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare si doua noi abonamente.

De acum, toti clientii business, noi si existenti, care opteaza pentru orice abonament RED se pot bucura si in roaming de aceeasi experienta de navigare online, cu trafic de date inclus in pachetele RED, valabil in 45 de tari, ce porneste de la 250 MB pentru noul RED Start si ajunge pana la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Mai mult, ca noutate in portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate si pentru apeluri internationale, efectuate din strainatate, din si catre una din cele 45 de tari din Zona Principala si Extinsa de roaming. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat intr-un oras din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate catre Romania sau Italia, ci si pentru apeluri catre oricare din cele 45 de tari eligibile.

Cele 45 de tari incluse in Zona Principala si Extinsa sunt: Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia, Marea Britanie; Albania, Australia, Bulgaria, Croa?ia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Qatar, Ghana şi Turcia.

De asemenea, clientii care calatoresc in strainatate si folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 Euro/luna), RED (45 Euro/ luna) si RED Top (75 Euro/luna), beneficiaza, gratuit, de apeluri nelimitate primite in roaming, daca se afla in una din cele 45 de tari.

Clientii companii care efectueaza des convorbiri internationale primesc beneficii suplimentare: minutele nationale din pachetele White Smart si White Top pot fi folosite si international, pe mobil, catre destinatii din Europa. Mai mult, clientii ce au un abonament RED Start (23 Euro/luna) sau superior beneficiaza si de minute dedicate convorbirilor internationale, catre orice destinatie.De asemenea, clientii pot opta pentru doua abonamente noi: RED Start si White Top. Noul RED Start ofera, pentru 23 Euro/luna, apeluri si SMS-uri nationale nelimitate, 250 de minute internationale si 400 de minute in roaming, precum si 750 MB trafic de date national, alaturi de 250 MB trafic de date in roaming.

Utilizatorii pot alege si pachetul White Top, care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea, 300 de minute in orice retea nationala si catre retelele internationale fixe si mobile, si 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/luna.

Mai multe informatii despre noile beneficii incluse in Vodafone Business Profiles sunt disponibile la www.vodafone.ro/business. 

Vodafone Romania a fost recent certificata pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii ISO 22301, fiind astfel una dintre primele companii din tarasi primul operator telecom care primeste aceasta certificare. Totodata, Vodafone a fost re-certificata cu standardul ISO 27001 pentru Management-ul Securitatii Informatiilor, in urma unui audit complet, desfasurat de KPMG Audit Plc.

Vodafone a fost prima companie din Romania certificata potrivit standardului ISO 27001, cu 9 ani in urma, reusind sa il mentina in toata aceasta perioada.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar