transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2016

Noua versiune Kaspersky Total Security - multi-device cu protectie imbunatatita pentru copii

Noua versiune Kaspersky Total Security - multi-device cu protectie imbunatatita pentru copii

Kaspersky Lab anunta noua versiune pentru Kaspersky Total Security – multi-device. Datorita integrarii solutiei Kaspersky Safe Kids, in afara de a proteja informatiile confidentiale ale utilizatorilor, noul produs le va permite parintilor sa monitorizeze mai bine activitatea online a copiilor lor si locul unde se afla la un moment dat. In plus, ii va ajuta sa-i tina departe de site-uri cu un continut nepotrivit varstei lor si sa stabileasca timpul pe care copiii il pot petrece pe dispozitive digitale.

Copiii cu varste foarte mici au acum acces la dispozitive conectate la Internet si multor parinti le este greu sa se asigure ca, indiferent de varsta, pot sa exploreze in siguranta lumea digitala. Potrivit unui studiu Kaspersky Lab, peste jumatate (52%) dintre respondenti cred ca amenintarile cibernetice din mediul online pentru copiii lor sunt in crestere. Mai mult, 45% si-au exprimat ingrijorarea cauzata de accesul neingradit la continut online inadecvat sau explicit, 41% - ca cei mici ar putea sa comunice cu straini periculosi, iar un procent egal (40%) – ca fac publice prea multe informatii personale in mediul online.

Includerea Kaspersky Safe Kids in noua versiune Kaspersky Total Security – multi-device este menita sa raspunda acestor temeri. Noul program multi-platforma face mai mult decat sa protejeze copiii de continut inadecvat, pe site-uri si in aplicatii: ii ajuta pe parinti sa controleze timpul pe care copiii lor il petrec pe dispozitive conectate la Internet. In plus, cu optiunea Safe Location, parintii pot vedea unde se afla copilul lor, in timp real, pot stabili zone sigure si primi alerte automate atunci cand copilul paraseste perimetrul agreat.“In prezent, copiii sunt tot timpul conectati la tehnologie, iar de multe ori parintii nu reusesc sa inteleaga ce se intampla in momentul in care copiii lor sunt online”, spune Peter Aleshkin, Head of Consumer Marketing, Emerging Markets, la Kaspersky Lab. “Solutiile ca Safe Kids le dau parintilor mai multe optiuni in ceea ce priveste protejarea si indrumarea copiilor, astfel incat sa stabileasca ce este potrivit in mediul digital. Per total, cea mai eficienta si complexa protectie imbina utilizarea unui program de protectie ca Safe Kids, cu alte masuri practice, cum sunt pastrarea computerelor in spatiile destinate intregii familii si discutiile cu copiii despre potentialele amenintari cibernetice.”

Pe langa o mai buna protectie pentru copii, noile tehnologii de Private Browsing si Webcam Protection ii ajuta pe utilizatori sa-si protejeze intimitatea pe aproape orice dispozitiv, fie ca este vorba de Windows, Mac, Android sau iPhone.

Optiunea Private Browsing impiedica site-urile si aplicatiile web sa colecteze informatii cum sunt site-urile vizitate, termenii de cautare folositi, locul unde se afla si dispozitivele folosite. Tehnologia elimina, efectiv, acest tip de informatii personale din traficul de Internet, asigurandu-se ca ele nu parasesc dispozitivul. Acesta este punctul esential de diferentiere intre optiunea Private Browsing de la Kaspersky Lab si instrumente similare.

Chiar daca un utilizator simte ca nu are nimic de ascuns, tot sunt dezavantaje in aceasta continua “supraveghere” online, legate in mod direct de costuri financiare. De exemplu, preturile online la diferite bunuri si servicii pot varia in functie de locul de unde vin utilizatorul si dispozitivul sau, ca si de istoria vizitelor pe pagina acelor bunuri si servicii.

O alta functie a solutiei Kaspersky Lab detecteaza si notifica orice incercari ale unor programe freeware (programe cu drepturi de autor inregistrate si accesibile pentru utilizare gratuita, pe o perioada nelimitata de timp) de a adauga alte extensii pe dispozitivul utilizatorului. Change Control ii permite utilizatorului sa reactioneze la tentativele de a i se schimba pagina principala sau motorul de cautare, de a instala anumite plugin-uri sau de a modifica unele dintre configurarile retelei fara acordul sau. Odata raportata tentativa, utilizatorul poate alege sa permita sau sa blocheze schimbarea.

Administrarea parolelor poate fi facuta mult mai usor cu Kaspersky Password Manager, o optiune care face parte si ea din Kaspersky Total Security – multi-device. Kaspersky Password Manager creeaza parole complexe, le pastreaza in siguranta, le sincronizeaza automat si le insereaza pe toate dispozitivele unui utilizator.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar