transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-06-2015

Optiunea Go Europe 10 de la Orange aduce bonus 60 de minute si SMS, bonus ce se poate imparti cu un alt utilizator Orange

Optiunea Go Europe 10 de la Orange aduce bonus 60 de minute si SMS, bonus ce se poate imparti cu un alt utilizator Orange

Vara aceasta, convorbirile în roaming sunt si mai avantajoase pentru abonatii Orange care aleg Europa ca destinatie de vacantă. La optiunea Go Europe 10, ei au acum bonus 60 de minute si SMS, pe care îl pot împărti cu cineva drag.

Nu de putine ori membrii familiei au atractii si programe diferite în vacantă. Abonatii Orange care activează optiunea Go Europe până pe 31 august pot oferi jumătate din bonusul primit unui alt număr, abonament sau cartelă PrePay, pentru a putea tine mai usor legătura între ei sau cu cei de acasă. Bonusul are valabilitate 30 de zile si poate fi folosit în functie de nevoile utilizatorilor, ca minute sau mesaje scrise.

Optiunea Go Europe 10 oferă aceleasi tarife pentru voce si SMS ca în retea, dar si 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. Odată activată, optiunea se taxează doar în zilele în care este folosită.

"Acum 2 ani am lansat optiunea Go Europe cu un obiectiv unitar în Grupul Orange, de a înlătura surprizele de pe factură si grijile din vacantă. De atunci din ce în ce mai multi români au fost interesati să comunice mai mult atunci când s-au aflat în străinătate.

Iar pentru ca vacantele în familie să fie si mai lipsite de griji, anul acesta am decis să aducem un beneficiu nou, un bonus care poate fi împărtit cu partenerul sau cu copilul de exemplu, astfel încât să facilităm comunicarea între cei aflati în străinătate, dar si cu cei de acasă", a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager la Orange România.

Pe lângă optiunea Go Europe 10, clientii Orange au la dispozitie si alte optiuni pentru a beneficia de tarife mai mici în roaming. De exemplu, cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus, iar cei care merg în destinatii precum Canada, China, Israel, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina sau SUA pot alege optiunea Go World.

Mai multe detalii despre Go Europe 10 si celelalte optiuni Orange pentru roaming sunt disponibile pe www.orange.ro/roaming.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar