transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2015

Parteneriat HTC si Under Armour pentru fitness conectat

Parteneriat HTC si Under Armour pentru fitness conectat

HTC si Under Armour Inc. au anuntat în cadrul International Consumer Electronics Show (CES) un parteneriat strategic prin care cei doi pionieri ai inovatiei mobile si ai performantei atletice vor colabora pentru a sustine sportivii din toată lumea. HTC dezvoltă o serie de produse care să se sincronizeze cu UA Record, cea mai nouă gamă a Under Armour Connected Fitness, reteaua globală de sănătate si fitness. Under Armour a lansat la CES aplicatiile si website-ul UA Record.

Peter Chou, CEO HTC: “Inovatia mobilă a schimbat complet vietile utilizatorilor în ultimii ani, permitându-ne să fim mai conectati ca niciodată. Acum, ne dorim să-i ajutăm pe oameni să fie mai conectati cu ei însisi, sprijinindu-i să-si atingă obiectivele si să se cunoască mai bine, pentru a deveni mai buni. Prin colaborarea cu Under Armour, unul din liderii actuali cei mai captivanti si ambitiosi în sustinerea sportivilor, facem primul pas în această directie si vom furniza consumatorilor o gamă de produse si servicii de sănătate si fitness conectate, pe care niciun alt brand nu le poate egala.”

Robin Thurston, prim-vicepresedinte Connected Fitness Under Armour: “HTC este recunoscută pentru angajamentul său îndrăznet pentru inovatie, completat de atentia pentru detalii si designul premium, care o transformă în partenerul ideal pentru Under Armour si UA Record. În colaborarea noastră, aceste valori comune ne permit să sustinem sportivii din toată lumea să îsi ducă performantele la următorul nivel într-un mod mai conectat si mai intuitiv decât până acum.”

Inovatia – un efort de echipă

Echipa de designeri Under Armour, oamenii de stiintă din sport si atletii colaborează strâns cu divizia HTC Connected Products, precum si cu echipele sale de design si inginerie, pentru a se asigura că eforturile lor vor răspunde celor mai înalte asteptări ale sportivilor din toată lumea.Peter Chou, CEO HTC: “Este o directie nouă, incredibil de captivantă pentru noi. Ne dorim ca produsele noastre să răspundă nevoilor fiecărui individ – fie că se antrenează pentru un record personal în următorul semi-maraton, fie că e vorba de un atlet profesionist care se perfectionează cu o întreagă echipă de antrenori în spate. Până acum, nicio companie nu a reusit să furnizeze sprijin la acest nivel si credem că avem o oportunitate extraordinară de a revolutiona si urgenta dezvoltarea acestei industrii.”

UA Record este cea mai nouă aditie în portofoliul retelei de sănătate si fitness Under Armour Connected Fitness, care include gama de aplicatii MapMyFitness din care fac parte MapMyRun si MapMyRide, cu peste 31 de milioane de membri. UA Record se bucură de cea mai dinamică si conectată comunitate de sănătate si fitness din lume si oferă o metodă amplă de sincronizare a datelor personale de sănătate cu fitness-ul, participare la provocările comunitătii si partajare cu usurintă a continutului pentru sincronizarea permanentă cu obiectivele de fitness ale fiecărui sportiv. 

HTC Corporation urmăreste să aducă strălucire vietii. În calitate de lider global în inovatia dispozitivelor si tehnologiei mobile inteligente, HTC a dezvoltat dispozitive premiate si a lansat premiere în industrie încă de la începuturile sale din 1997, incluzând gamele foarte apreciate de smartphone-uri HTC One si Desire. Ne dorim să fim impecabili în tot ceea ce facem, aducând inspiratie consumatorilor din întreaga lume printr-un design impresionant si experiente mobile inovatoare. HTC este listată la Bursa de Valori din Taiwan (TWSE: 2498).

Under Armour (NYSE: UA) este pionier în segmentele de încăltăminte, îmbrăcăminte si echipament pentru sport de performantă, revolutionând modul în care se îmbracă atletii din întreaga lume. Proiectate pentru a sprijini atletii să-si îmbunătătească performantele, produsele inovatoare ale brandului sunt cumpărate la nivel global de sportivi de orice nivel. MapMyFitness, filiala detinută integral de Under Armour, detine una dintre cele mai mari comunităti Connected Fitness din lume. Sediul central Under Armour se află în Baltimore, Maryland.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar