transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2015

QuickMobile introduce o noua categorie de produse: Factory Reseal - dispozitive resigilate direct de fabrica

QuickMobile introduce o noua categorie de produse: Factory Reseal - dispozitive resigilate direct de fabrica

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, introduce în premieră o nouă categorie de produse în ofertă – factory reseal – dispozitive testate în showroom-urile retailerilor sau returnate în 14-30 zile de la achizitia online (durata de retur depinde în functie de tară) si reconditionate direct de către producător sau fabrici autorizate de către acestia. Preturile acestor produse ajung să fie cu până la 30% mai mici decât cele ale modelelor noi.

Astfel, începând cu această lună, pe site-ul QuickMobile vor fi disponibile telefoane Apple iPhone 4, 4s, 5 si 5s reconditionate, la preturi începând de la 799,9 lei, precum si telefoane Samsung Galaxy S3, S4 si S5, Samsung Galaxy Note 2, Note 3 si Note 4, la preturi începând tot de la799,9 lei.

În cazul telefoanelor Sony, pe site vor fi disponibile modelele Z, Z1, Z1 Compact si Z2, de la pretul de 899,9 lei, în timp ce, dintre modele HTC, vor fi disponibile telefoane HTC One, One Mini, One M8, cu preturi începând de la 999,9 lei.

„Cererea mare de produse Apple, atât la nivel national cât si international, completată de lipsa stocurilor si preturile mult mai bune, a pornit un nou trend pentru vânzarea de telefoane Apple reconditionate de către producător. Asadar, am decis să începem si noi să aducem în premieră pe piata din România astfel de produse, pe care le vom evidentia diferit la vânzare, pentru a nu crea confuzie în rândul clientilor", a declarat Tudor tiboc, General Manager QuickMobile.

Produsele care vor intra în noua categorie sunt resigilate direct de producător, având incluse toate accesoriile si sunt ambalate în cutia producătorului. În cazul Apple, la nivel international există doar 5 astfel fabrici, iar numărul produselor reconditionate este foarte limitat.

Diferentele de pret între produsele noi si cele din categoria Factory Reseal variază între 20% si 30%, însă toate telefoanele sunt în stare perfectă de functionare si beneficiază de garantie timp de 24 de luni.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar