transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2015

SAP redefineste conceptul ERP, prin lansarea intregului pachet de aplicatii Business Suite pe platforma HANA

SAP redefineste conceptul ERP, prin lansarea intregului pachet de aplicatii Business Suite pe platforma HANA

SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, a lansat SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA), o suită de aplicatii software care redefineste conceptul ERP, prin care companiile pot simplifica modul în care îsi derulează afacerile, tinând cont totodată de noul mediu de business complet digitalizat si integrat la nivel international. Mai mult, SAP S/4HANA oferă clientilor un grad de flexibilitate ridicat, prin posiblitatea unei implementări în cloud, on premise sau hibrid.

„În prezent, SAP redefineste conceptul de ERP pentru secolul 21. SAP S/4HANA creează o legătură între software si oameni, cu scopul de a construi afaceri care se desfăsoară simplu, în timp real si în cadrul unei retele integrate de business. Atunci când Hasso Platner a creat SAP HANA, am stiut că va veni ziua în care SAP Business Suite va fi reinventată pentru era digitală. Într-o perioadă în care companiile din întreaga lume vor să patrundă pe noi piete si să interactioneze cu clientii pe toate canalele, această platformă inovatoare oferă suport în dezvoltarea afacerilor. Asistăm la un moment istoric, care marchează începutul sfârsitului pentru infrastructura IT a secolului 20 si complexitatea aferentă acesteia”, a  declarat Bill McDermott, CEO SAP.

Noua suită de business a fost dezvoltată doar pentru SAP HANA, cu scopul de a înlătura toate limitările tehnologice din trecut si pentru a beneficia de capabilitătile de analiză în timp real ale SAP HANA.

SAP S/4 HANA extinde beneficiile simplificării către toate liniile de business din toate industriile, oferind o experientă facilă si personalizată pentru fiecare utilizator si pe orice tip de dispozitiv, asigură un model de date simplificat, dar care oferă o imagine extrem de detaliată asupra proceselor de business în timp real.SAP S/4 HANA are ca scop generarea de inovatie în business, prin simplificare si conectarea oamenilor, a dispozitivelor si a retelelor de afaceri în timp real, pentru a sprijini crearea unor noi modele de business. Această suită va accelera si trecerea către Internet of Things si Big Data. Modelul de date simplificat permite clientilor să îsi reimagineze infrastructura IT, generând costuri mai reduse si aducând o eficientă sporită în IT.

Noua suită de aplicatii SAP S/4 HANA va integra si portofoliul SAP de solutii cloud, precum cele oferite de Ariba, Fieldglass sau SuccessFactors, oferind clientilor o flexibilitate mult mai mare pentru migrarea în cloud, în functie de nevoile fiecăruia, mentinând în tot acest timp integrarea si beneficiile de business ale solutiilor SAP deja existente.

Ca lider de piată pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie să-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor si organizatiilor încrederea si puterea necesare pentru a lucra împreună eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajută peste 282.000 de clienti să gestioneze profitabil operatiunile si resursele, să se adapteze continuu si să crească sustenabil.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar