transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2015

SoftOne Romania si-a extins reteaua de parteneri si a ajuns la 30 de parteneri locali

SoftOne Romania si-a extins reteaua de parteneri si a ajuns la 30 de parteneri locali

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, si-a extins reteaua de parteneri. Ea include acum 30 de parteneri locali. Astfel, SoftOne se apropie de îndeplinirea unuia dintre obiectivele strategice pentru 2015, acela de a avea 40 de parteneri în toată tara, până la sfârsitul anului. Compania a ajuns, de asemenea, la un total de 200 de clienti în cei doi ani de când operează pe piata din România.

“Modelul nostru de business, de a lucra cu parteneri, este cel care diferentiază SoftOne pe piată si care permite companiei să se extindă atât local, cât si international. Ne bucură faptul că tot mai multi parteneri si clienti au încredere în solutiile noastre de business. Este o recunoastere a importantei pe care aceste instrumente o au pentru o evolutie sănătoasă în mediul de afaceri. Această încredere a stat si la baza extinderii retelei noastre de distributie”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Compania mizează pe un ritm accelerat de dezvoltare si în continuare, în contextul în care tot mai multe sectoare ale economiei sunt în crestere, iar instrumentele de management al resurselor sunt indispensabile pentru productivitatea companiilor.Soft1 ERP, una dintre solutiile de top ale SoftOne România, oferă simplitate si flexibilitate si răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem functional care poate fi configurat în totalitate si care oferă agilitate, control operational si productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft si unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de ERP, CRM si Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o crestere de 15% fată de anul anterior.

Compania si filialele sale au peste 14.000 de clienti, 300 de parteneri si peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1 ERP se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Valerii
a comentat: Asta-mi amstteine de o gagicuta din Big4. Din februarie pana in mai era zombie, cu week-end-uri lucrate full, ajuns la spital si intors la job in timpul concediului medical. Apoi s-a lasat de audit, acum are si ea un job normal
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar