transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-02-2015

Star Storage anticipeaza 5 tendinte majore pe piata de cloud in 2015

Star Storage anticipeaza 5 tendinte majore pe piata de cloud in 2015

Star Storage, furnizorul român de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anuntă cele cinci tendinte majore pe care le anticipează pentru piata de cloud din România în 2015.

Star Storage vine în întâmpinarea nevoilor organizatiilor, publice sau private, de a-si extinde si administra platforma IT, punându-le la dispozitie un portofoliu complet de servicii cloud flexibile care asigură scalabilitatea, siguranta si performanta oferită de o infrastructură IT dedicată.

„În 2015, va fi interesant de urmărit dinamica pietei cloud din România. Ne asteptăm ca de acum înainte să primim din partea clientilor nostri cerinte mult mai specifice în ceea ce priveste implementarea proiectelor cloud. Profilul utilizatorului de servicii cloud a evoluat considerabil în ultimul an, în prezent acesta fiind mult mai informat despre ceea ce înseamnă si ceea ce oferă modelul de livrare Cloud si modul în care acesta răspunde nevoilor pe care le are. Suntem pregătiti să răspundem cu solutii si servicii simplu de utilizat din prima zi, care să-i asigure clientului îmbunătătirea eficientei operationale si implicit cresterea profitabilitătii, precum si disponibilitatea si securitatea datelor în cadrul companiei. Pentru 2015, ne-am propus să ne consolidăm pozitia de furnizor preferat pentru serviciile Cloud pe piata din România si să ne diversificăm portofoliul astfel încât să răspundem cât mai bine nevoilor si cerintelor clientilor nostri. Suntem pregătiti să depăsim asteptările acestora legate de calitatea si performanta serviciilor pe care le oferim. Suntem specializati, avem focus, detinem un Centru de Date TIER 3 în România certificat atât pentru servicii de suport si operare a sistemelor IT, cât si pentru servicii de arhivare electronică a documentelor, ceea ce ne oferă un avantaj competitiv pe piată.

”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Cele 5 tendinte majore pe care le anticipăm pentru piata de cloud în 2015 sunt:

Rata de adoptie a serviciilor de tipul cloud computing va creste cu aproximativ 20%

De-a lungul timpului si cu precădere în 2014 adoptia serviciilor cloud a cunoscut un trend ascendent si se preconizează ca si anul acesta să se înregistreze aceeasi tendintă, în special pe fondul reducerii bugetelor dedicate achizitiilor de echipamente IT. În mod cert, modelul de livrare a serviciilor din cloud este din ce în ce mai cunoscut, achizitia de echipamente fizice pierde semnificativ teren în fata acestuia, iar clientii trec din faza de informare în faza de utilizare.

Decizia de alegere a furnizorului de servicii cloud va avea la bază factori obiectivi, precum:

Bugete IT cu mult reduse

Securitatea datelor companiei

Disponibilitatea datelor

Simplitate în utilizare si libertate de alegere / schimbare a furnizorului

Dacă până acum, utilizatorii nu erau receptivi la conceptul de cloud computing sau cunosteau prea putine informatii despre beneficiile pe care le puteau obtine prin utilizarea serviciilor cloud, în momentul de fată situatia s-a schimbat în sens pozitiv. Nivelul de educatie a crescut semnificativ, ceea ce a determinat o schimbare majoră în rândul factorilor care contribuie la luarea deciziei finale în alegerea furnizorului de servicii cloud de către clienti. Acum utilizatorii pun accentul pe calitatea si pe parametrii tehnici ai serviciilor pe care urmează să le achizitioneze.

Serviciile de tipul Software ca Serviciu (SaaS) si Platformă ca Serviciu (PaaS) sunt din ce în ce mai căutate si adoptate în rândul utilizatorilor

Beneficiile serviciilor de tipul Software ca Serviciu (SaaS), precum scalabilitatea si standardizarea acestora, încep să fie alese din ce în ce mai mult de companii. Adoptia în crestere de către clienti a serviciilor de tipul Platformă ca Serviciu (PaaS) se datorează si evolutiei serviciilor de tipul SaaS. Pentru a dezvolta eficient aplicatii software este necesară o platformă virtualizată performantă, disponibilă în modelul cloud, care să le ofere rapid utilizatorilor resursele de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele de afaceri.

Aplicatiile software trebuie dezvoltate astfel încât să poată fi implementate si în cloud, simplu si rapid

La nivel international si din ce în ce mai mult si pe plan intern, se observă tendinta companiilor de a-si muta întregul flux de lucru în cloud, motiv pentru care aplicatiile trebuie să fie proiectate în concordantă cu această tehnologie. Mai mult decât atât, dezvoltarea unor aplicatii high-end performante implică o gamă diversificată de resurse care pot fi utilizate eficient doar adoptând modelul cloud.

Cloud-ul hybrid va fi modelul de serviciu ales de companiile de tip enterprise

Cloud-ul hybrid reprezintă o combinatie între cel public si cel privat, oferind astfel beneficiile ambelor modele într-un singur serviciu, utilizându-se direct în cloud atât aplicatiile fizice, cât si infrastructura. Această ramură s-a dezvoltat intens si va progresa si mai mult, mai ales în mediile de afaceri de tip enterprise, ca rezultat al celor mai recente inovatii în domeniu si a faptului că oferă atât o platformă cloud externă, cât si una internă, care pot fi modificate oricând în conformitate cu cerintele individuale de business.

„În 2015, ne-am propus să continuăm să ne crestem cota de piată pe segmentul serviciilor cloud prin lărgirea portofoliului ofertat cu noi servicii care tin cont de cerintele clientilor nostri. Tendinta de adoptie a tehnologiei cloud în mediul IT s-a accentuat si din acest motiv în portofoliul de servicii StarVault Cloud au fost adăugate servicii care să acopere cerinte de productivitate, mai aproape de obiectivele de business decât de tehnologie. Observăm un interes în crestere pentru serviciile de virtualizare a desktop-urilor, serviciile care au la bază tehnologie Microsoft, dar care sunt livrate din cloud-ul Star Storage în regim de cloud privat. De asemenea, serviciile unificate de gestionare a platformelor software sau de partajare si colaborare înlocuiesc modelul traditional bazat pe achizitia de hardware/software.”, Cătălin Necula, Solution Sales Manager Cloud Star Storage.

Portofoliul complet de servicii StarVault Cloud de la Star Storage oferă oricărui utilizator final o infrastructură IT completă ca alternativă la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Acestea includ atât servicii de servere dedicate, servere virtuale, stocare si protectia datelor, cât si platforme IT si solutii software oferite direct din propriul Centru de Date de nivel TIER 3.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar