transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2015

Star Storage lanseaza Elasticloud Marketplace in cadrul portofoliului de servicii StarVault Cloud si reduce pretul resurselor platformei cu pana la 30%

Star Storage lanseaza Elasticloud Marketplace in cadrul portofoliului de servicii StarVault Cloud si reduce pretul resurselor platformei cu pana la 30%

Star Storage, furnizorul român de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, lansează în cadrul serviciului StarVault Elasticloud, un magazin online cu peste 250 de aplicatii gratuite (frame-uri) ca Magento, Wordpress, Alfresco, Drupal, SugarCRM etc, pentru a facilita accesul utilizatorilor la acestea printr-un singur click.

În plus, preturile pentru infrastructura StarVault Elasticloud sunt reduse cu până la 30%, serviciul fiind acum disponibil începând de la 0.004 euro/oră. 

StarVault Elasticloud este un serviciu de tipul Platforma ca Serviciu (PaaS), care face parte din portofoliul de servicii StarVault Cloud de la Star Storage si are rolul de a pune la dispozitia oricărui utilizator final o infrastructură IT completă în cloud, auto-scalabillă atât pe verticală, cât si pe orizontală, securizată, ca o alternativă la modelul traditional de achizitie a platformei IT. Serviciul oferă utilizatorilor propriile medii IT de dezvoltare prevăzute cu functionalităti cheie care permit rularea oricărui tip de limbaj de programare Java, PHP, Ruby, Python, Node.js si .Net, fără a fi necesară scrierea unui cod sursă.

Platforma StarVault Elasticloud scalează automat resursele de calcul (CPU/RAM) de care utilizatorii au nevoie în functie de consumul instantaneu si suportă o gamă largă de servere de aplicatii (Tomcat, Jboss, Apache, Jetty etc.), baze de date (MySQL, MariaDB, PostgreSQL etc.) si instrumente (NGIX, Memcached, SSH etc.), garantând costuri cu mult reduse fără compromiterea performantei.Aplicatile noi sau cele existente pot fi portate pe StarVault Elasticloud, iar instalarea acestora se face foarte rapid fată de modul clasic, economisind astfel timp si efort. Platforma este No Lock-in, ceea ce permite utilizatorilor să-si poată muta aplicatiile oricând, simplu si rapid, în alt mediu sau pe o altă platformă.

StarVault Elasticloud poate fi testat gratuit timp de 14 zile (www.star-vault.ro).

Câteva motive pentru a utiliza StarVault Elasticloud comparativ alte platforme similare:

Oferă un TCO (Total Cost of Ownership) redus si ROI (Return On Investment) rapid;

Asigură disponbilitate crescută a datelor, failover, downtime zero si securitate de nivel enterprise;

Permite scalarea, atât pe orizontală, cât si pe verticală, asigurând dimensionarea automată a aplicatiilor;

Este un serviciu preplătit bazat pe modelul „plătesti pentru cât utilizezi” / “pay per use”;

Permite dezvoltarea rapidă a aplicatiilor datorită eliminării dependentei de un API proprietar si a necesitătii de configurare în prealabil a acestora;

Realizează management-ul centralizat al eforturilor de dezvoltare si trasabilitatea implementărilor;

Tehnologie demonstrată si stocare în Centrul de Date Tier-3 Star Storage (disponibilitate garantată 99.98% si suport tehnic de top 24 x 7).

„În prezent, oferim un serviciu unic pe piata de cloud din România, StarVault Elasticloud combinând flexibilitatea modelului IaaS (Infrastructură ca serviciu) cu usurinta de utilizare a PaaS (Platformă ca serviciu) într-o solutie la cheie, la o fractiune din costul mediilor virtualizate existente. Ne dorim ca prin integrarea magazinului de platforme online în cadrul StarVault Elasticloud să facilităm utilizatorilor, accesul gratuit, printr-un singur click, la o suită variată de aplicatii online: managementul continutului CMS, platforme de tip CRM, blogging sau magazine e-commerce împreună cu găzduirea si infrastructura necesară (cu resurse la cerere). Prin intermediul serviciului StarVault Elasticloud, dezvoltatorii software dispun acum de o platformă puternică, scalabilă si usor de utilizat, în cadrul căreia accesul la resursele necesare este imediat, iar plata acestora se realizează în functie de consumul generat (tarif pe oră).”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Cu StarVault Elasticloud dezvoltatorii software au la îndemană prin doar câteva click-uri, o platformă sigură si completă (preconfigurată) pentru dezvoltare si testare pe o infrastructură scalabilă cu resurse la cerere.

Serviciile StarVault Cloud sunt oferite direct din Centrul de Date propriu din Bucuresti, care respectă recomandările Uptime Institute si TIA 942 – TIER 3, pentru a oferi redundantă completă la nivelul instalatiilor de electroalimentare si climatizare. Aceste servicii reprezintă o alternativă în cloud a oricărui sistem IT traditional, asigurând scalabilitate, protectie crescută si un model de costuri proportional consumului de resurse.
 
STAR STORAGE, compania românească de servicii de tehnologia informatiei, pozitionată ca lider al industriei românesti, deserveste o bază mare de clienti din sectorul privat si public, oferind solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor.

Star Storage are peste 14 ani de experientă pe piata românească si pe lângă prezenta sa natională, compania s-a extins pe plan international prin aliante strategice cu jucători internationali de renume. Star Storage oferă clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru întreg ciclul de viată al documentelor si joacă un rol cheie în procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, către arhitecturi bazate pe cloud cu un control îmbunătătit asupra continutului. În plus fată de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing - axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor - către bănci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilităti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar