transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-04-2014

Techsylvania - la Cluj-Napoca: 31 mai - 2 iunie 2014

Techsylvania - la Cluj-Napoca: 31 mai - 2 iunie 2014

Între 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce împreună unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care îsi vor împărtăsi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologică si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

Fiind situat în apropiere de Belgrad, Budapesta, Sofia, Kiev sau Bucuresti, Cluj-Napoca este un oras cu o pozitie strategică în Europa de Est,capitală europeană a tineretului în 2015 si unul dintre cele mai ospitaliere orase din Europa potrivit Comisiei Europene.

Techsylvania este un eveniment complex care debutează pe data de 31 mai cu un hackathon (eveniment in cadrul caruia programatori si designeri colaboreaza la dezvoltarea unor produse software) cu durata de 24 de ore si continuă pe 2 iunie cu o conferintă de o zi care va aduce în fata audientei unii dintre cei mai apreciati profesionisti în domeniul tehnologiei la nivel international.

Hackathon-ul care va avea loc în cadrul Techsylvania se adresează programatorilor care îsi doresc să pună bazele unor aplicatii cu potential disruptiv în domeniul tehnologiilor connected si wearable. În plus, cei peste 100 de participanti la eveniment vor avea ocazia să testeze dispozitivele puse la dispozitie de partenerii programului. La final, fiecare echipă îsi va prezenta produsul în fata audientei pentru a convinge publicul de potentialul acestuia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate, iar primele 3 echipe vor primi bilete de acces la conferinta care va avea loc pe data de 2 iunie si, mai mult decât atât, vor avea sansa să îsi prezinte produsele în fata întregii audiente a Techsylvania.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferinta, unde sunt asteptate peste 200 de persoane. Pasionatii de tehnologie vor avea ocazia să fie inspirati, să întâlneasca potentiali investitori, parteneri sau colaboratori si, mai mult decât atât, să interactioneze în mod direct cu oameni cu preocupări si pasiuni similare.Techsylvania se remarcă în peisajul evenimentelor locale prin calitatea speakerilor care vor urca pe scena evenimentului pentru a-si împărtăsi propriile experiente si a discuta despre inovatie în tehnologie si dezvoltare de produse software sau hardware. Printre acestia se numără: Marcus Segal (Ex-COO Casino Division Zynga & Entrepreneur in Residence la The Summit, strateg si manager de operatiuni cu peste 15 ani de experientă în domeniul tehnologiei), Paddy Cosgrave (Fondator al The Summit si F.ounders, descris de Bloomberg ca fiind „Davos for Geeks” si organizator al întâlnirii anuale a 250 de CEO ai celor mai importante companii în tehnologie la nivel mondial, Jake Levine (Fondator si CEO Electric Objects, startup cu sediul în New York City care dezvoltă un ecran conectat ce aduce obiecte digitale speciale în casele utilizatorilor), HP Jin (Co-Fondator si CEO Telenav, liderul global în domeniul serviciilor de localizare, navigare auto si publicitate targetată în functie de locatie, companie care a achizitionat la începutul anului Skobbler) sau Aryk Grosz (Co-Fondator si CTO Mixbook Inc., un serviciu de stocare online a fotografiilor care a primit numeroase premii până în prezent si a fost mentionat în publicatii precum New York Times, USA Today sau Today Show din Statele Unite).

Lista invitatilor nu se opreste aici, iar organizatorii vor anunta în curând si alte nume importante care se vor alătura celor mentionate mai sus si vor veni în România la început de iunie pentru a participa la Techsylvania.

Desi la prima editie, Techsylvania promite să revolutioneze ecosistemul tech local si să aducă o contributie importantă la dezvoltarea acestuia. Organizat de Vlad Ciurca si Oana Petrus, Techsylvania se bucură de sustinerea unei echipe experimentate si a unui board de advisori exceptional. Rezultatele înregistrate până în prezent de oamenii din spatele proiectului reprezintă o garantie pentru succesul acestuia: membrii echipei au organizat 3 editii de succes ale Startup Weekend Cluj, au dezvoltat comunităti de business promitătoare printre care se numără Romanian Managers Cluj cu peste 800 de membri si Maramures Business Club, si au initiat evenimente educationale pentru studenti în cadrul #defineCluj.

Mai multe detalii despre program si invitatii evenimentului sunt disponibile pe site-ul Techsylvania http://techsylvania.co, pretul biletelor early bird fiind de 69 EUR pana pe data de 30 Aprilie, iar înregistrările pot fi efectuate online pe site-ul evenimentului.

Techsylvania este un proiect organizat cu sprijinul partenerilor Garanti Bank, Telenav, HOLA Media, YOPESO, Harpoon.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Emiko
Oh my god I have so many vests I never wear. You have to actively think beorfe putting on an outfit \"THIS WILL HAVE A VEST\", otherwise it doesn\'t work.P.S You are so cool looking
Elouise
Wow I must confess you make some very trehancnt points.
crorkz matz
gAhJjd Great, thanks for sharing this article.Thanks Again. Really Great.
high quality backlinks
5TtkVG Major thanks for the blog article.Thanks Again. Really Cool.
cheap backlinks
r2kfYN Very neat post.Thanks Again. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar