transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2015

Telekom: varianta integrata a aplicatiei de mobil MyAccount - acces rapid la toate serviciile de comunicare, fixe si mobile

Telekom: varianta integrata a aplicatiei de mobil MyAccount - acces rapid la toate serviciile de comunicare, fixe si mobile

Începând din luna februarie, aplicatia de mobil MyAccount dezvoltată de Telekom Romania este disponibilă si pentru clientii de servicii fixe. MyAccount este singura aplicatie de acest tip din România dar si din grupul Deutsche Telekom care oferă acces integrat la servicii fixe si mobil.

Prin aplicatia MyAccount, clientii au acces, cu acelasi cont, la toate serviciile lor Telekom (voce, internet, divertisment) si la toate informatiile necesare legate de facturi. Astfel, utilizatorii pot consulta lista serviciilor active, pot vizualiza istoricul facturilor si al plătilor, pot plăti noua factură si îsi pot configura serviciul de factură electronic, indiferent dacă sunt clienti de servicii fixe, mobile sau de servicii integrate fix-mobil.

Până acum, accesul intregrat la serviciile fixe si mobile era posibil doar prin intermediul versiunii de desktop a MyAccount.

„Accesul si la serviciile fixe prin intermediul aplicatiei MyAccount  a fost cea mai cerută functionalitate de către utilizatori în comentariile postate pe Google Play si iOS. Ne bucurăm să venim în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri si ne dorim ca utilizatorii să se implice în continuare, să ne transmită ideile si preferintele lor, astfel încât să putem dezvolta împreună servicii eficiente si aplicatii de succes. Asa am îmbunătătit MyAccount si ne propunem să ducem tot mai departe această platformă, până la excelentă”, declară Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii pentru grupul Telekom Romania.

Aplicatia de mobil MyAccount a fost lansată initial în decembrie 2014, când era disponibilă pentru clientii de servicii mobile - atât pentru abonati, cât si pentru clientii de cartelă preplătită.

Noul MyAccount, care include si serviciile fixe, face parte din strategia Telekom de a deveni operatorul integrat numărul 1 din România.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 229.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar