transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2015

Telekom Romania ofera medicilor de familie si farmacistilor pachete de servicii dedicate, cu cititoare de carduri de sanatate incluse

Telekom Romania ofera medicilor de familie si farmacistilor pachete de servicii dedicate, cu cititoare de carduri de sanatate incluse

Telekom Romania a lansat pachete de servicii integrate dedicate medicilor de familie si farmacistilor. Oferta include două tipuri de cititoare de carduri de sănătate omologate de Ministerul Sanătătii si CNAS, pe care compania le furnizează cu caracter gratuit noilor abonati din industria medicală si farmaceutică care optează pentru pachetele integrate ce contin servicii de voce fixă si mobilă, internet fix si mobil, plus diverse echipamente (modem wireless, telefoane inteligente sau tablete), în functie de tipul de abonament.

„Urmând filosofia one-stop-shop, Telekom Romania oferă clientilor persoane juridice toată gama de servicii telecom fixe si mobile, toate echipamentele IT necesare în afacerea lor si mentenanta acestora, orice solutie software menită să crească eficienta si productivitatea oricărui business.  Scopul nostru este să asigurăm cea mai bună experientă pentru clientii nostri prin produse inovatoare si servicii usor de accesat, iar această ofertă răspunde nevoilor medicilor si farmacistilor care nu sunt arondati marilor retele de sănătate, în conditiile în care utilizarea cardurilor de sănătate va deveni obligatorie din aprilie,  în cadrul programului de informatizare a sistemului medical românesc”, afirmă Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial  Segment Business Romania, grupul de companii Telekom Romania.

Cititoarele de carduri de sănătate HID Omnikey 3821 si ACR83 PINeasy sunt oferite în functie de tipul de abonament pentru care se optează. Astfel, pentru un abonament lunar de 21 de euro, fără TVA, semnat pentru o perioadă de 36 de luni, clientii beneficiază de servicii de voce fixă (cu trafic nelimitat în reteaua Telekom, 100 minute în retele nationale, fix si mobil, si international în zona 1), conexiune Internet (viteză până la 10 Mbps download) abonament voce mobilă (trafic nelimitat în reteaua Telekom, 400 minute în alte retele nationale si international, 400 SMS-uri nationale, 400 MB trafic de date), cititor de carduri model ACR83 PINeasy, precum si de un telefon Samsung Galaxy Trend S7390 Black. Oferta este disponibilă în alte 4 variante, cu preturi care variază între 20 de euro si 31,4 euro/lună.

Persoanele interesate de ofertă pot solicita detalii suplimentare consultantilor de vânzari Telekom dedicati cabinetelor medicale si farmaciilor respective, sau pot suna la 1234 (număr apelabil gratuit din retea) sau 021 404 12 34 (tarif normal din alte retele).

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar