transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-03-2015

Unde imi e telefonul - aplicatie noua de la Telekom, pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android, indiferent de retea

Unde imi e telefonul - aplicatie noua de la Telekom, pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android, indiferent de retea

Telekom Romania Mobile Communications lansează aplicatia „Unde îmi e telefonul?”, un instrument la îndemână, prin care utilizatorii îsi pot găsi telefonul rătăcit prin apropiere, acasă sau la serviciu, printr-un gest simplu - bătând din palme sau doar fluierând. Noua aplicatie schimbă astfel modalitatea de interactiune cu propriul telefon mobil.

„Unde îmi e telefonul?” este disponibilă pe sistemele de operare Android (versiunea Android 2.3.3 sau o versiune ulterioară), indiferent de retea.

Aplicatia este disponibilă gratuit în Google Play, atât pentru abonati, cât si pentru cei care folosesc o cartelă preplătită. Pentru ca aceasta să functioneze, utilizatorii trebuie să o instaleze si să o activeze pe telefon, după care să urmeze câtiva pasi simpli: să aleagă sunetul de comandă „Fluierat” sau „Aplauze”, să stabilească numărul de actiuni pe care aplicatia să „le asculte” înainte să răspundă si să stabilească orice alte setări suplimentare, cum ar fi vibrare, aprindere ecran sau pornire la startup. Răspunsul standard al aplicatiei este celebrul logo acustic al Telekom.

Aplicatia nu consumă din traficul de date în timpul utilizării.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar