transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2015

Visa Europe va extinde serviciul de transfer de bani la nivel mondial si prin intermediul retelelor sociale

Visa Europe va extinde serviciul de transfer de bani la nivel mondial si prin intermediul retelelor sociale

Visa Europe extinde serviciul Visa Direct, denumit anterior Visa Personal Payments, în majoritatea tărilor unde compania este prezentă, ceea ce va permite realizarea de transferuri de bani de o persoană către altă persoană, prin intermediul telefonului mobil, la nivel mondial.

Băncile membre Visa Europe pot oferi posesorilor de carduri posibilitatea de a transfera bani rapid, sigur si usor către cei aproximativ 2 miliarde de detinători de carduri Visa din lume, doar cu ajutorul numărului de telefon si al numărului de card. Începând din această vară, serviciul Visa Direct extins va fi disponibil în 20 de limbi si va facilita transferul de bani în mai multe valute, pentru a permite oricui să trimită bani către familie si prieteni, mai simplu si rapid ca oricând, prin utilizarea numărului de telefon mobil.

În Europa, serviciul actual Visa Personal Payments, care va fi redenumit Visa Direct, are peste 200.000 de utilizatori care au realizat transferuri de bani în valoare de 43 milioane euro din momentul lansării, în martie 2013.

Parteneriatul cu fastacash va permite transferul de bani către prieteni prin retelele sociale

Visa Europe a încheiat un parteneriat cu fastacash prin care oferă băncilor membre posibilitatea de a-si extinde serviciile puse la dispozitia clientilor, care utilizează Visa Direct, cu functionalitatea de transfer de bani către alte persoane prin retelele sociale, precum Facebook, Twitter, WhatsApp si LinkedIn.   

Parteneriatul va impulsiona utilizarea serviciului Visa Direct pentru transferuri de bani între persoane atât la nivel international cât si local, întrucât va sustine stabilirea conexiunii între consumatorii care doresc să folosească canalele de social media pentru a transfera bani pe de o parte, băncile si furnizorii de servicii de plăti pe de altă parte.

Prin alăturarea tehnologiei fastacash si a serviciului Visa Direct, băncile vor putea facilita transferurile de bani către orice card Visa, iar utilizatorii finali vor putea realiza aceste transferuri prin intermediul retelelor sociale preferate sau platformelor de mesagerie. Visa Europe a încheiat parteneriatului cu fastacash pentru a oferi tehnologia securizată “fastalink”, în curs de a fi brevetată, care permite transferul de bani prin retelele sociale si aplicatiile de mesagerie.

  

Pentru a realiza transferuri către alte persoane prin Visa Direct, consumatorii utilizează aplicatia de mobil sau altă interfată oferită de bancă, introduc suma de bani pe care doresc să o trimită si apoi canalul prin care realizează transferul, fie direct către un număr de telefon mobil sau, în viitor datorită fastacash, prin intermediul unei retele sociale. Tot ce se cere este ca expeditorul să aleagă canalul si apoi contactul către care doreste trimiterea banilor, iar destinatarul primeste o notificare privind transferul.

Sue Onians, Head of Mobile Money în cadrul Visa Europe, a declarat: “Consumatorii doresc servicii de plăti care integrează mobilitatea din viata de zi cu zi  si reteaua socială preferată. Lumea noastră devine tot mai mică si mai rapidă în ceea ce priveste interactiunea, iar modul în care se realizează plăti ar trebui să tină pasul cu aceste schimbări. Consumatorii vor să poată transfera bani cu usurintă si în sigurantă către prieteni si familie, fără a tine cont de limitările geografice. Serviciul Visa Direct dezvoltat de Visa Europe permite acest lucru, iar parteneriatul nostru cu fastacash va simplifica si mai mult transferurile de bani prin intermediul retelelor sociale.”

Vince Tallent, Presedinte si CEO fastacash, a precizat: ”Împreună cu Visa Europe, deschidem calea pentru plătile sociale de la persoană la persoană. Cu ajutorul Visa Europe si al băncilor membre, vom putea oferi acest serviciu la peste 500 milioane de persoane din întreaga Europă. Considerăm că parteneriatul cu Visa Europe reprezintă pasul următor în relatia dintre bănci si utilizatorii finali în ceea ce priveste procesul adesea complicat de a transfera bani.”   

Visa Europe va prezenta demo-uri cu versiunile serviciului Visa Direct la Mobile World Congress de la Barcelona, organizat în perioada 2-5 martie, respectiv atât transferuri prin numărul de telefon mobil cât si prin retelele sociale. De asemenea, băncile membre Visa Europe care oferă în prezent serviciul de plăti mobile Visa Personal Payments, care urmează să fie redenumit Visa Direct, îsi vor prezenta live solutiile.

Sue Onians din partea Visa Europe si Vince Tallent din partea fastacash vor fi prezenti la standul Visa de la MWC 2015, marti, 3 februarie, în intervalul 3:00 - 3:30 (ora Barcelonei), pentru discutii cu presa. Standul Visa este situat în Hall 6, booth #6D40.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată detinută si operată de băncile membre si alti furnizori de servicii de plăti din 37 de tări din Europa.

Visa Europe este în centrul ecosistemului de plăti, furnizând servicii si infrastructură care permit milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa să facă plăti electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti. Totodată, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 16 miliarde de tranzactii anual – 1.627 de tranzactii pe secundă în perioadele de vârf.

În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6€ cheltuiti este pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depăsesc 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.500 miliarde de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Diane
This is getting a bit more suebvctije, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like Mixview\' that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you\'re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of neighbors will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune Social is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar