transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2014

Vodafone Romania - certificata international pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii si Management-ul Securitatii Informatiilor

Vodafone Romania - certificata international pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii si Management-ul Securitatii Informatiilor

Vodafone Romania a fost certificata pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de catre Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din Romania si primul operator telecom din tara care primeste aceasta certificare, demonstrand capacitatea de recuperare si continuitate a operatiunilor sale, in situatii neprevazute.

Certificarea BCM este aplicabila design-ului, management-ului si continuitatii (vanzari si suport) pentru  produsele si serviciile de comunicatii electronice, terestre si mobile, de voce si date, oferite de Vodafone Romania clientilor sai de pe teritoriul tarii. Certificarea avizeaza toate zonele de operatiuni, din sediul central si birourile Vodafone din Bucuresti, cladirile de call-center, precum si alte hub-uri de retea din tara.

Totodata, Vodafone a fost re-certificata cu standardul ISO 27001 pentru Management-ul Securitatii Informatiilor, in urma unui audit complet, desfasurat de KPMG Audit Plc. Vodafone a fost prima companie din Romania certificata potrivit standardului ISO 27001, cu 9 ani in urma, reusind sa il mentina in toata aceasta perioada.

“Vodafone este prima companie de telecomunicatii mobile din Romania care obtine certificarea ISO 22301 pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii. Aceasta recunoastere internationala asigura utilizatorii nostri ca Vodafone detine o capacitate puternica de recuperare si continuitate a operatiunilor sale in situatii neprevazute. In plus, certificarea ISO 27001, reinnoita pentru Management-ul Securitatii Informatiilor, confirma faptul ca Vodafone detine procese eficiente de securitate a informatiilor.

Aceste recunoasteri, alaturi de numeroasele certificari emise de catre p3 Communications pentru cea mai performanta retea de date mobile din Romania, demonstreaza capacitatea Vodafone de a oferi consumatorilor si companiilor servicii de incredere, pe o retea robusta  si securizata”, a spus Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone Romania.

Vodafone Romania este prima companie din tara noastra care obtine certificarea BCM ISO 22301, emisa de Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA). Certificarea a fost acordata in urma unui audit extins, care a avut loc in februarie si martie 2014. Alte patru operatiuni Vodafone, din Marea Britanie, Grecia, Germania si Turcia, au obtinut, de asemenea, certificarea BCM ISO 22301.

Certificarea ISO 27001 pentru Management-ul Securitatii Informatiilor confirma ca Vodafone a definit si implementat procese eficiente de securitate a informatiilor si ca acestea sunt actualizate permanent, pentru sustinerea eficienta a serviciilor oferite utilizatorii sai. Certificarea include intreaga infrastructura fizica din Bucuresti, ce deserveste diviziile de consumer si business, departamentele financiar, relatii cu clientii, resurse umane, juridic si sisteme de facturare.

De asemenea, Vodafone Romania este certificata pentru Management-ul Calitatii cu ISO 9001 si Management-ul Standardelor de Mediu ISO 14001 tot de catre Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA).

In zona de retea, Vodafone a fost recunoscuta, de 5 ori, drept cea mai performanta retea de date mobile dintre toate retelele GSM/UMTS/CDMA din Romania, de catre auditorul independent p3 Communications, din anul 2011.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013.


Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar