transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-10-2014

Afacerile din HoReCa isi gasesc furnizori direct pe internet

Afacerile din HoReCa isi gasesc furnizori direct pe internet

Internetul este un canal de vanzari, dar implicit si unul foarte bun pentru achizitii - depinde de unghiul din care privesti. In mediul de afaceri, ambele sensuri trebuie foarte bine utilizate: online pot fi gasiti furnizori foarte buni, cu preturi mici si servicii bune, dar si clienti care sa intregeasca lantul comertului pentru orice business din retail.

In domeniul HoReCa, afacerile pot aduce profituri foarte mari, dar si riscurile sunt pe masura. Concurenta este acerba, astfel incat nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Un business profitabil inseamna nu doar vanzari foarte bune, ci si achizitii de produse si servicii la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii posibile. Daca in ceea ce priveste consumabilele si materiile prime furnizorii se pot schimba usor in caz de nemultumire, nu acelasi lucru se poate spune si despre echipamentele profesionale achizitionate la demararea afacerii. Sumele investite initial sunt destul de mari, deci toate echipamentele trebuie alese cu grija, de la furnizori de incredere pe piata - vezi oferta Maxigel spre exemplu, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu.

Deschizi un restaurant, un hotel, o pensiune, un fast-food, o patiserie - cofetarie, un bar sau o cafenea? Pe langa identificarea unui spatiu potrivit, ai nevoie de echipamente profesionale de foarte buna calitate.

Internetul se va dovedi un bun prieten, caci poti gasi online produse variate, in functie de specificul afacerii tale. Poti compara usor preturile si - cel mai important - poti citi cu atentie diverse detalii tehnice si poti chiar consulta unele forumuri de specialitate.

Daca nu gasesti destule informatii, poti apela la consultantii de vanzari de la Maxigel sau alte asemenea companii. Vei identifica mai usor nu doar care sunt cele mai bune produse, ci care sunt cele mai potrivite solutii pentru cazul tau personal (fiecare afacere este unica, mai ales in HoReCa).

Furnizorii de echipamente asigura si livrarea produselor la adresa dorita, deci scapi si de grija transportului. Pe internet exista si solutii second-hand, inclusiv pe site-urile de anunturi. O astfel de alegere poate fi insa una riscanta, caci produsele cumparate pot fi de slaba calitate, iar garantia cel mai probabil va lipsi. Orice ai cumpara, de la un cuptor de pizza si pana la o masa de calcat profesionala, trebuie sa te gandesti ca produsele respective trebuie sa aiba un bun randament pe termen lung. Oricum, mediul online te salveaza in orice situatie. Chiar si la inceput de drum, inainte de a porni o afacere de profil, cauti online preturile unor produse pentru a-ti face planul de business cat mai realist cu putinta. Gasesti rapid preturi pentru produse mari, dar si pentru produse mai mici - la fel de importante - precum preturi pentru termometre de bucatarie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar