transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2015

Air France a lansat a patra cursa zilnica pe ruta Bucuresti - Paris

Air France a lansat a patra cursa zilnica pe ruta Bucuresti - Paris

Air France introduce o noua frecventa zilnica intre Bucuresti si Paris. Acest nou zbor se adauga celor trei zboruri efectuate de Air France zilnic, pe ruta Bucuresti – Paris.

Zborul cu plecare din Bucuresti are indicativul AF1689 si va decola la ora 11.55.  Zborul sau pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceza. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Conexiuni mai scurte spre intreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania şi restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h45minute.

 

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Incepand cu anul 2004, AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

In 2014, Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele doua companii aeriene ofera, in prezent, clientilor acces la o retea care acopera 231 de destinatii in aproape 100 de tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Programul de fidelizare Flying Blue este lider in Europa si are peste 24.5 milioane de membri. Air France, KLM si partenerii lor, Delta si Alitalia, opereaza cel mai mare joint-venture trans-Atlantic, cu peste 250 de zboruri zilnice. Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 20 companii aeriene membre si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 16,323 de zboruri catre peste 1,052 de destinatii din 177 de tari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar