transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2016

Air France KLM: capacitate crescuta pentru vara anului 2016 si zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine

Air France KLM: capacitate crescuta pentru vara anului 2016 si zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine

Air France KLM a anuntat noutatile programului de vara 2016 precum si o promotie cu zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine. Pentru vara anului 2016 capacitatea AIR FRANCE KLM va creste cu 1.5% in comparatie cu sezonul de vara anterior si vor continua investitiile in noile cabine de calatorie.

50 de rute noi in intreaga lume

Pe reteaua zborurilor lung-curier AIR FRANCE KLM va suplimenta serviciile catre Statele Unite ale Americii cu un nou zbor catre Salt Lake City operat de KLM dar si un zbor Air France catre New York, de pe aeroportul Paris – Orly. De la inceputul anului, Air France este prima companie aeriana din lume care opereaza zboruri catre Mexico City cu aeronave Airbus A380. Din 27 martie se vor opera zboruri zilnice catre aceasta destinatie. Grupul creste, de asemenea, si frecventa zborurilor catre Panama, oferind 13 zboruri saptamanale operate din cele doua hub-uri europene.

Totodata, Grupul lanseaza 13 noi rute europene, printre care Dresden (Germania), Inverness (Scotia), Southampton (Anglia), Alicante, Ibiza si Valencia (Spania) operate de KLM si Cracovia (Polonia), Glasgow (Scotia), Biarritz, Ajaccio si Calvi (Franta) operate de Air France.

La sfarsitul sezonului de vara, pe reteaua de zboruri lung-curier, Air France va avea in flota sa 32 de aeronave Boeing 777 echipate cu noile cabine de calatorie.

In acelasi timp, KLM continua sa imbunatateasca aeronavele Boeing 777-30 cu noua clasa World Business. Va fi introdus si un nou scaun Business plat complet in 75% din flota KLM pe zborurile lung-curier.

Zeci de destinatii intercontinentale cu pana la 30% mai ieftine

AIR FRANCE KLM lanseaza astazi campania promotionala de primavara ce cuprinde zeci de destinatii din Asia, Africa, Europa, America de Sud si de Nord, cat si din zona Caraibelor si Oceanului Indian. Clientii vor putea beneficia de preturi cu pana la 30% mai mici, pana la finalul lunii martie.

Pe continentul nord – american preturile incep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 583 euro pentru un bilet dus-intors la Montreal si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York si Boston.

Pasionatii de calatorii isi pot achizitiona bilete catre Asia cu preturi incepand de la 499 euro pentru Mumbai, 509 euro pentru Delhi, 519 euro pentru Hong Kong si 559 euro pentru Beijing.

Africa este o destinatie inedita pentru cei care vor sa descopere noi culturi si locuri deosebite. In acest sens, calatorii pot opta pentru un zbor in Cape Town de la 599 euro sau in Zanzibar cu KLM, de la 685 euro bilet dus-intors.

Pentru cei care isi doresc sa ajunga in Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 649 euro de persoana, zbor dus-intors.

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de turism si tour operatorii autorizati. Toate preturile includ zborul dus-intors, cat si taxele de aeroport.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 4 aprilie 2016, iar calatoria va trebui efectuata pana pe 30 iunie sau intre 21 august si 15 decembrie pentru destinatiile din Asia, America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian, iar pentru Africa pana pe 30 iunie sau intre 15 iulie si 30 noiembrie. Destinatiile din America de Nord pot fi rezervate pana pe 15 aprilie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar