transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-01-2016

Air France KLM: Peste 100 de destinatii intercontinentale cu pana la 40% mai ieftine

Air France KLM: Peste 100 de destinatii intercontinentale cu pana la 40% mai ieftine

Air France KLM lanseaza cea mai importanta campanie promotionala din an, reducand pretul biletelor de avion cu pana la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

In premiera pentru Romania, campania s-a conturat tinand cont de optiunile de calatorie ale romanilor, astfel ca in lista destinatiilor cu preturile cele mai mici, se afla principalele puncte de calatorie ale pasagerilor romani, Asia si America de Nord.

Pe continentul nord – american preturile incep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-intors la Toronto si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York, Boston si Montreal.

Pentru calatorii care isi doreau sa ajunga in Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus in vanzare bilete incepand de la 599 euro de persoana, dus-intors, incluzand o reducere de 35 – 40% fata de pretul normal al biletului.

Asia este o destinatie excelenta pentru o prima calatorie intercontinentala iar preturile disponibile contribuie si ele din plin la aceasta concluzie. Pasionatii de calatorii isi pot achizitiona bilete cu pana la 50% discount, cu preturi incepand de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing si de la 519 euro pentru Hong Kong si Shanghai. Pentru turistii care isi doresc sa exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-intors.

Turistii vor putea sa isi rezerve destinatia dorita pana pe 26 Ianuarie 2016 iar calatoria va trebui efectuata pana pe 26 Iunie 2016 (data intoarcerii in tara).O alta veste buna pentru calatori este scaderea tarifului de baza pentru calatoriile Bucuresti – Amsterdam. Daca pana acum cel mai mic tarif disponibil (in afara promotiilor) era de 159 euro de persoana, dus-intors, incepand de luna aceasta tariful de baza pentru calatoriile la Amsterdam scade la 139 euro.

Pretul de 139 euro este disponibil pentru biletele achizitionate cu minim 14 zile inainte de calatorie si este valabil pentru calatoriile de minim 3 zile sau cu o Sambata inclusa. Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online www.airfrance.ro si www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar