transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2015

Air France KLM lanseaza oferte la zeci de destinatii, cu reduceri de pana la 40%

Air France KLM lanseaza oferte la zeci de destinatii, cu reduceri de pana la 40%

Air France si KLM isi intampina clientii cu o noua campanie promotionala valabila in luna septembrie, pentru numeroase destinatii intercontinentale, dar si europene. Astfel, clientii AIR FRANCE KLM vor putea alege dintr-o lista extinsa de destinatii din aproape toata lumea: Asia, Africa, Europa, America de Sud si de Nord, Caraibe si Oceanul Indian si vor putea beneficia de preturi reduse cu pana la 40%.

Pretul unui zbor catre Asia incepe de la 499 euro, catre Africa de la 599 euro, catre America de Sud de la 649 euro, catre Caraibe si Oceanul Indian de la 499 euro, iar catre America de Nord de la 510 euro.

Destinatiile-vedeta ale acestei promotii sunt Beijing si Shanghai de la 499 euro, New York de la 554 euro, Montreal de la 555 euro, Amsterdam de la 129 euro si Paris de la 159 euro.

Perioada de vanzare este pana pe 15 septembrie pentru destinatiile din Europa, America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian, pana pe 22 septembrie pentru destinatiile din USA, Canada, Mexic, Africa si India, iar pentru Asia perioada se extinde pana pe 29 septembrie.

Lista celor mai importante destinatii promotionale este disponibila mai jos. Tarifele sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse. Perioada de calatorie este pana pe 31 martie 2016 pentru India, Africa si Asia, pana pe 26 iunie 2016 pentru USA, Canada si Mexic si pana pe 30 iunie 2016 pentru America de Sud, Caraibe si Oceanul Indian.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piată pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2013, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77.3 milioane de pasageri si peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar reteaua acoperă 231 de destinatii din 103 tări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume si Amsterdam-Schiphol.
 
Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam, care numără 20 membri si care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o retea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinatii din 178 de tari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
sibnet
Introduceti mesajul ...Activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin mail. Mesaj la sibnet@usa.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar