transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-09-2015

Blue Air - parteneriat cu Amadeus pentru sistemul global de rezervari

Blue Air - parteneriat cu Amadeus pentru sistemul global de rezervari

Parteneriatul dintre Blue Air si Amadeus integrează o gama largă de zboruri  pe rutele europene pentru utilizatorii Amadeus online si offline. Acordul este parte a strategiei Blue Air de a creste numărul de pasageri, de la 1,5 milioane în 2014, la 2,5 milioane în 2017. De asemenea, Amadeus îsi reiterează angajamentul de a asigura cele mai bune oferte ale companiilor aeriene pentru agentiile de turism, incluzând ofertele furnizorilor importanti de pe piata locală.

Potrivit acordului, tuturor partenerilor Amadeus  le este oferit acces complet la continutul ofertelor Blue Air, până la ultimul loc disponibil în cursele aeriene ale companiei. Acest lucru garantează accesul egal la resurse pentru toate canalele de vânzări, inclusiv pe site-ul transportatorului, precum si transparenta si veridicitatea  informatiilor afisate de către sistem, atât la nivelul agentiei de turism, cât si al călătorului. Sistemul de e-ticketing este disponibil prin intermediul BSP, în România, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Franta, Cipru, Grecia, Israel si Belgia.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, a declarat: "Suntem foarte multumiti că Amadeus a devenit primul nostru partener global de distributie. Datorită acestui parteneriat important, suntem în măsură să avem toate ofertele noastre disponibile pentru agentiile partenere care utilizează e-ticketing. Acest lucru înseamnă că utilizatorii Amadeus pot vinde toate cele 42 destinatii regulate Blue Air care operează în Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, România, Spania, si Regatul Unit.

Parteneriatul cu Amadeus este unul dintre pasii cheie pentru Blue Air în procesul de extindere a operatiunilor."

Robert Komartin, Director General Amadeus România a comentat: "Implementarea Blue Air, al doilea operator aerian din România, este un alt exemplu al angajamentului nostru de a oferi cea mai largă gamă de continut partenerilor Amadeus. Agentiile de turism sunt acum în măsură să ofere o gamă vastă de bilete de avion pentru clientii lor, punându-le astfel la dispozitie un serviciu mai bun si contribuind la cresterea veniturilor agentiilor. Pe de altă parte, Blue Air poate accesa o gama de pasageri cu o profitabilitate mai mare, cum ar fi călătorii în interes de afaceri. . "

Până în prezent, peste 70 de companii aeriene low-cost si hibride, inclusiv Blue Air, au decis să distribuie ofertele lor prin intermediul sistemului Amadeus si beneficiază de reteaua sa globală de agentii de turism  care lucrează cu acest sistem si acoperă în prezent mai mult de 200 de piete.

Amadeus este lider în furnizarea de solutii de tehnologie si de distributie pentru industria de turism. Grupurile de clienti includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vânzători din turism (agentii de turism si site-uri specializate) si clienti finali (corporatii si companii de management al turismului).
Grupul Amadeus are în jur de 13.000 de angajati la nivel global, în sediile centrale din Madrid (sediul central corporativ), Nisa (dezvoltare) si Erding (operatiuni), precum si în cele 71 de reprezentante Amadeus la nivel global.

Amadeus este listată la Bursa de Valori Spaniolă, sub simbolul "AMS.MC" si este o componentă a indicelui IBEX 35.

Blue Air este compania aeriana hibrid favorită în Europa Centrala  operând 42 destinatii regulate în Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Spania, si Regatul Unit, cu operatiuni suplimentare de tip charter (în principal pentru destinatii din jurul Mediteranei).

Blue Air operează o flota de peste 15 aeronave moderne Boeing 737. Reteaua extinsă va permite Blue Air sa crească traficul de la 1,5 milioane de persoane transportate în 2014 la peste 2,5 milioane vizate în 2017. Blue Air are în prezent o echipă de peste 750 de profesionisti cu înaltă calificare în domeniul aviatiei, si dispune de un istoric record, de peste 10 ani, în ceea ce priveste siguranta.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar