transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Cloud TV, noul serviciu oferit de UPC Business

Cloud TV, noul serviciu oferit de UPC Business

UPC Business, divizia pentru clienti companii a UPC România, anuntă lansarea Cloud TV, singura solutie integrata de servicii de pe piata locala de telecomunicatii, creata special pentru a veni in sprijinul clientilor UPC. Lansarea noului serviciu se adreseaza in principal clientilor companii cu afaceri in industria hoteliera, de sanatate si wellness.

Serviciul Cloud TV de la UPC Business ofera companiilor din domeniul ospitalitatii (hoteluri, pensiuni) si cel al serviciilor de sanatate, posibilitatea de a pune la dispozitia clientilor lor – prin intermediul unui televizor Smart – continut TV pe platforma internet (TV over IP) prin integrarea serviciilor de voce, video si date prin convergenta IP.

“Lansarea UPC Cloud TV face parte din strategia noastra de a oferi în permanentă clientilor companii solutii integrate de comunicatii pentru afacerile lor. Solutia oferită de UPC Business este construită pentru a oferi deplină flexibilitate si poate fi personalizată astfel pentru diversitatea de cerinte specifice ale clientilor. Continuam sa investim in produse si servicii inovatoare, iar lansarea UPC Cloud TV vine sa sustina preocuparea noastra continua pentru inovatie”, declară Tiberius Popa, Director UPC Business.

Clientii UPC Business care aleg acest serviciu beneficiaza de solutii IT&C special dedicate, complete si inovative – in Cloud – si au astfel acces la cele mai bune solutii de divertisment, pe baza unui abonament lunar. Printre functionalitătile oferite se numără optiuni cum ar fi o grila TV personalizata, mesaj de intâmpinare (poza 1 – Welcome screen), integrarea cu sistemele de management ale clientilor sau altor cladiri (ex: PMS – Opera s.a, Fidelio, BMS), alaturi de elemente precum ghidul de servicii (poza 2 – Hotel guide) sau aspecte de continut dinamic (meteo, stiri, etc.).“UPC Business este partenerul ideal pentru oferirea de solutii integrate de comunicatii de ultima generatie, contribuind la inovarea afacerilor noastre prin acest nou serviciu in cloud actualizat în permanenta si in conditii de maxima siguranta. Un avantaj important oferit de serviciul UPC Cloud TV este acela că solutia este usor de personalizat, hotelul nostru având posibilitatea sa integreze si alte canale TV, pe lânga cele furnizate de UPC si sa ofere o solutie TV cu mesaj de intâmpinare. Acesti diferentiatori contribuie fiecare la imbunatatirea experientei clientilor nostri. Este un parteneriat firesc, între doua companii preocupate sa ofere clientilor o experienta excelenta de fiecare data”, declara Razvan Lazarescu, Rooms & Revenue Manager Crowne Plaza, primul client pentru care UPC Business a implementat noul serviciu.

Solutia tehnica a serviciului UPC Cloud TV este oferita in parteneriat strategic cu Nevotek, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii Hospitality & IP TV la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar