Continental Hotels onorează invitatia Asociatiei Nationale a Bucătarilor si Cofetarilor din Turism de a participa la concursul “Cupa de Cristal a Bucurestiului în Arta Culinară” 2013 cu urmatoarea echipă:
Cristian Lazăr – sous-chef Grand Hotel Continental
Buna Călin – bucătar sef Continental Forum Arad
Marcel Oprisa – bucătar specialist Continental Forum Arad
Laura Eremia – cofetar sef Continental Forum Sibiu
Cupa de Cristal a Bucurestiului în Arta Culinară se organizează în cadrul expozitiei GastroPan în perioada 11-14 aprilie 2013.
Acest concurs îsi propune să atragă cât mai multi bucătari si cofetari, potentiali reprezentanti pentru echipe ce pot participa la manifestări internationale similare, lărgirea bazei de cunoastere a valorilor culinare românesti dar si perfectionarea continuă a specialistilor români.
Echipa câstigătoare a cupei va fi pregătită în vederea participării la Campionatul Mondial din anul 2014 de la Luxemburg.
Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.
In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier românesc ce acoperă piata de lux, de business si cea economy, oferind, în acelasi timp, o gamă completă de servicii si pentru segmentul MICE.
Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.
Orasele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tîrgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizând peste 1860 de camere.
.