transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

KFC la Drobeta Turnu Severin - in Severin Shopping Center

KFC la Drobeta Turnu Severin - in Severin Shopping Center

Lantul de restaurante KFC a deschis pe 15 octombrie 2015 primul restaurant KFC din Drobeta Turnu Severin. Fanii brandului găsesc noua locatie în zona food court a centrului comercial Severin Shopping Center, din strada Mihai Viteazu nr. 78.

Deschiderea noului restaurant KFC a presupus o investitie de aproximativ 350.000 euro, suprafata acestuia fiind de 161 mp. Prin extinderea zonei de activitate, lantul de restaurante KFC a generat 30 de noi locuri de muncă. Odată cu inaugurarea celui de-al 56-lea restaurant, locatiile acoperă 23 de orase la nivel national.

„Suntem mereu în căutare de spatii noi pentru a deschide locatii KFC si ne bucurăm să anuntăm noul restaurant din Drobeta. Este cea de-a treia locatie deschisă în acest an si ne aduce cu un pas mai aproape de fanii brandului, pe care îi asteptăm cu retete delicioase, preparate în fiecare zi în restaurant”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

În vara acestui an, centrul comercial Severin Shopping Center s-a extins si promite să aducă un plus de energie în judetul Mehedinti, prin crearea celei mai mari zone de distractie si petrecere a timpului liber, KFC fiind parte din schimbare.Pentru a afla mai multe detalii despre noutătile si produsele KFC, puteti accesa pagina de Facebook KFC sau site-ul www.kfc.ro.

 România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network si numără 56 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante în peste 125 de tări si teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind si unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord.


Mărcile de restaurante detinute de companie - KFC, Pizza Hut si Taco Bell - sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internatională de retail.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar