transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2015

Paravion.ro: Cele mai ieftine zboruri din afara Europei in 2015

Paravion.ro: Cele mai ieftine zboruri din afara Europei in 2015

Romanii care vor să călătorească anul acesta în afara Europei, la preturi avantajoase, pot alege din ofertele companiilor aeriene zboruri în destinatii ca Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel sau Qatar, unde un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, costă sub 300 de euro, potrivit Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din România.

Datele Paravion.ro arată că, anul acesta, cele mai ieftine destinatii din afara Europei sunt Emiratele Arabe Unite (UAE), Egiptul si Israelul. Cei care îsi doresc să zboare spre UAE în 2015 plătesc, în medie, 300 euro pentru un zbor de linie dus-întors spre Dubai.

si biletele de avion dus-întors, cu toate taxele incluse, la companiile de linie către Cairo costă, anul acesta, în medie, 300 euro. Cele mai ieftine zboruri din 2015 către Orientul Mijlociu sunt cele spre Tel Aviv, Israel, unde un bilet dus-întors, cu taxe incluse, costă, în medie, circa 200 de euro.

„Românii au început să călătorească din ce în ce mai mult în destinatii din afara continentului nostru. Desi, în continuare, Europa atrage cei mai multi turisti, vin puternic din urmă destinatiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite în top.

Apetitul pentru aceste destinatii este încurajat puternic de companiile aeriene, care au introdus zboruri frecvente, accesibile atât la nivel de cost, cât si de timp”, declară Remus Visan, Managing Director-ul Paravion.ro.

Cei care îsi doresc să călătorească anul acesta în afara Europei cu un buget de zbor de până în 600 euro, pot alege Tokyo, o destinatie avantajoasă, cu zboruri dus- întors începând de la 385 euro. si biletele dus-întors spre New York, cu plecare din Bucuresti, pornesc de la aproximativ 580 euro, în timp ce Mumbai-ul poate fi vizitat cu  590 euro, respectiv 515 euro pentru Beijing. 

Cele mai ieftine destinatii din America Latină, anul acesta, sunt Rio de Janeiro, cu bilete începând de la 570 euro pentru o călătorie dus-întors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu preturi de la de la 670 euro pentru un bilet dus-întors cu plecare din Bucuresti.

Românii dispusi să plătească până în 700 euro pentru o destinatie exotică sau cosmopolită au la dispozitie bilete spre Bangkok, cu preturi începând de la 560 euro, sau pot vizita Chicago, cu bilete dus-întors începând de la 698 euro.

Cele mai ieftine zboruri spre alte destinatii din Statele Unite, precum Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles sau Atlanta, costă, în medie, de la 800 euro pentru o călătorie dus- întors, cu taxele incluse.

Cele mai scumpe destinatii ale anului rămân Chile, Peru, Uruguay, Argentina si Mexic, cu preturi de la 800 euro până la circa 2.000 euro pentru bilete dus-întors cu toate taxele incluse.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România si oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îsi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar