transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2015

Paravion.ro: Rezervarile pentru city break-uri s-au triplat in 2015

Paravion.ro: Rezervarile pentru city break-uri s-au triplat in 2015

Numărul turistilor care au rezervat vacante de tip city break în primele 8 luni ale acestui an este de trei ori mai mare fată de aceeasi perioadă a anului trecut, arată datele Paravion.ro, una din cele mai importante agentii de turism 100% online din România. Cele mai populare destinatii de city break Paravion.ro sunt Amsterdam, Viena, Istanbul, Varsovia si Munchen, unde turistii cheltuie până la 300 euro/ persoană pentru o vacantă cu 3 nopti de cazare si micul dejun inclus.

Potrivit reprezentantilor agentiei, în intervalul ianuarie – august 2015, numărul turistilor care au preferat să îsi rezerve citybreak-uri cu Paravion.ro s-a triplat fată de perioada similară din 2014, iar românii pleacă în astfel de vacante chiar si de două ori într-un an.

Principalele criterii în functie de care turistii aleg destinatiile pentru acest tip de vacante sunt tarifele avantajoase si numărul mare de obiective turistice din orasele vizitate. Prin urmare, în topul destinatiilor preferate sunt orasele cu o bogată componentă culturală si istorică.

”Ne bucurăm să descoperim o crestere a apetitului românilor pentru city break, fată de anul precedent.

  Mai mult, anul acesta am observat că majoritatea turistilor profită inclusiv de ofertele tot mai avantajoase ale companiilor aeriene, si accesează acest tip de vacantă, în medie, de două ori pe an”, declară Remus Visan, Managing Director-ul Paravion.ro.

În 2015, majoritatea city break-urilor disponibile pe Paravion.ro au fost accesate de tineri, în proportie de 70%, care au cheltuit, în medie, 250 euro/persoană. Destinatiile preferate ale turistilor tineri au fost Praga, Barcelona si Amsterdam. Pe de altă parte, turistii seniori, ale căror cereri reprezintă 30% din solicitările primite de agentie, au cheltuit până la 300 euro/persoană, în destinatii ca Praga, Viena si Munchen.

Cele mai solicitate perioade de către turistii din ambele categorii de vârstă au fost lunile februarie si septembrie.

În ceea ce priveste profilul turistului român de city break, are între 30-50 de ani, pleacă în cuplu, călătorind cu avionul. Acesta alege, în general, vacante cu 3 nopti de cazare si cu mic dejun inclus.

Paravion.ro este una dintre cele mai importante agentii de turism online din România, care operează pe mai multe piete din Europa de Est si în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de PayU.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sule
Pentru mine,cel mai frumos loc din rnmoaia este orasul in care locuiesc: Cugir.Acest oras este inconjurat de muntii ┼×urianu,cu o alt.de aprox 2200m,,cu o vegetatie superba!La poalele varfului ┼×urianu se afla lacul glaciar Iezer care este atat de limpede si cristalin,incat se vede orice vietate din el.De asemenea,acesti munti ne mai ofera doua rauri care sunt menite sa ne racoreasca pe noi,locuitorii orasului,pe timpul verii.Venind vorba de anotimpuri,mai trebuie sa speific ca in urma cu doi ani s-au amnajat cateva partii de schi,oferindu-ne astfel si posibilitatea de a face miscare iarna,aici,apropae de noi.Ce poate fi mai frumos decat acest oras?
sibnet
Activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin mail. Mesaj la sibnet@usa.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar