transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-12-2015

Pellerin - brand lansat de Christian Tour

Pellerin - brand lansat de Christian Tour

Biserici si mănăstiri faimoase, locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală pot fi vizitate prin programul Călătorii pentru suflet, dedicat celor care îsi doresc excursii de tip pelerinaj în Grecia, Turcia, Israel, Iordania sau Egipt, dar si în România. Programul este lansat sub noul concept Christian Tour, numit Pellerin, care include si circuite culturale în numeroase tări, precum si city break-uri prelungite în orase cu o istorie culturală importantă.

„Brandul Pellerin si programul Călătorii pentru suflet au apărut fiindcă am avut multe solicitări pentru astfel de programe din partea clientilor nostri, de-a lungul timpului. Totodată, ne-am dorit să aducem pe piata românească un concept care să le ofere călătorilor ocazia de a se bucura de locuri recunoscute la nivel mondial pentru încărcătura lor spirituală. si, nu în ultimul rând, să oferim pachete accesibile, pe buzunarul oricărui turist care vrea să ajungă cel putin odată în viată în astfel de locuri unice”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacante charter din România.

În programul Călătorii pentru suflet intră destinatii externe precum Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia, Bulgaria. „Pământul făgăduintei” poate fi descoperit în pelerinaje cumulate între trei destinatii: Israel-Iordania si Israel-Peninsula Sinai. În Grecia, turistii pot vizita, printre altele, Complexul Meteora, Muntele Athos, Mănăstirea Sf. Paisie Aghioritul, Insula Eghina, Insula Evia, Insula Corfu, Insula Kefaloni.

În Turcia, pot vizita Cappadocia, unde s-au înfiintat printre primele biserici crestine, iar în Istanbul - una dintre cele mai frumoase lăcasuri de cult din lume, Catedrala Sf. Sofia.

În România, pelerinii se îndreaptă spre Bucovina, Maramures, Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Nicula, Mănăstirea Sihăstria, lăcasuri de cult din Vâlcea, Mănăstirea Sf. Andrei din Dobrogea.

Cele mai solicitate destinatii de acest gen, din datele Christian Tour, sunt Israel, Grecia (Muntele Athos) si Turcia, iar în România – mănăstirile din Bucovina si din Vâlcea si Mănăstirea Sf. Andrei din Dobrogea. Pelerinii călătoresc cel mai adesea în preajma sărbătorilor crestine sau când se celebrează hramul unor biserici si mănăstiri si au cheltuieli reduse - în destinatiile externe ajung în medie la 200 de euro de persoană, iar în România, de până la 100 de lei pe zi.

Pachetele turistice pentru Grecia pornesc de la 95 de euro de persoană si includ transport cu autocarul, 3 nopti de cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun. Iar călătoriile de 6 zile în Israel-Iordania, cu cazare la hoteluri de 3 si 4 stele, demipensiune si transport cu avionul au preturi începând de la 485 de euro. Haifa, Ierusalim, Bethleem, Cana Galileii, Muntele Tabor, Muntele Fericirilor, Marea Moartă, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa sunt câteva dintre punctele importante din această călătorie.

Grupurile de turisti sunt însotite de ghizi vorbitori de limba română, iar în unele cazuri, de preoti sau teologi care pot detalia în profunzime istoria si semnificatiile fiecărui loc vizitat.

Turistii pot beneficia de asigurări (medicală, storno sau de bagaje) gratuite, reduceri de 25% la circuitele cumpărate si alte promotii din partea partenerilor Christian Tour, prin Pellerin Club Card. Cardul este nominal si se achizitionează contra cost (25 de euro). Toate profiturile generate de aceste excursii vor fi donate pentru activitătile Fundatiei Christian Hope, destinate copiilor din familiile defavorizate.

Christian Tour, una din cele mai mari agentii de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro, cifră care o clasează în topul agentiilor de turism din România. Cu o istorie de 18 ani în piata de turism autohton, Christian Tour detine în acest moment 32 de agentii proprii în toată România, plus o filială la Chisinău si cca. 200 de angajati, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din România si  lider de piată pentru numărul de turisti care au ales să călătorească cu acesta.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar