transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2015

Pizza Hut a deschis primul restaurant din Oradea, in incinta Lotus Center

Pizza Hut a deschis primul restaurant din Oradea, in incinta Lotus Center

Lantul de restaurante Pizza Hut se extinde într-un nou oras din tară, inaugurând o nouă locatie, situată în cadrul Lotus Center din Oradea. Noul restaurant Pizza Hut reprezintă o investitie de 420.000 euro si are o suprafată de 300 mp. Odată cu această deschidere, au fost create 30 noi locuri de muncă. Locatia din Lotus Center are o capacitate de 96 de locuri. 

“Urmărim continuu posibilitătile de a ne extinde reteaua de restaurante, atât în Bucuresti, cât si la nivelul tării. Astăzi ne bucurăm să anuntăm deschiderea primei locatii din Oradea, unde fanii brandului se vor putea bucura de varietatea de retete de pizza, paste si alte produse autentice Pizza Hut, atunci când ies cu prietenii sau familia în oras”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reteaua Pizza Hut ajunge la 17 restaurante, situate în Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Oradea si Brasov.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine nouă restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Oradea si Brasov. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar