transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2016

So Coffee in Gara de Nord din Bucuresti

So Coffee in Gara de Nord din Bucuresti

Lagardere Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din Bucuresti. Localul este amplasat în Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri si a presupus o investitie de peste 150.000 Euro. Noua cafenea So! Coffee Gara de Nord oferă trecătorilor cafea, specialităti din cafea si gustări proaspete, într-o atmosferă prietenoasă.

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la bază conceptul “coffee & more” - cafeaua proaspăt măcinată, de calitate premium, este însotită de mai multe tipuri de gustări pregătite chiar în bucătăria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi si altele.

În completarea meniului variat, atmosfera cafenelei a fost creată pentru a oferi o pauză de relaxare si liniste într-unul dintre cele mai agitate puncte de tranzit din tară. Astfel, So! Coffee se diferentiază de restul locatiilor prezente în Gara de Nord printr-un design interior premium, care îmbină elemente de inspiratie industrială cu elemente organice (plante, lumină), pentru a crea o ambiantă unică – minimalistă si, în acelasi timp, caldă si confortabilă. De acum, asteptarea trenului sau a celor dragi este mai plăcută pentru călători, fie că se opresc la So! Coffee sau aleg să se răsfete din mers.

So! Coffee este cea de-a patra locatie pe care Lagardere Travel Retail o deschide în Gara de Nord. Pentru a veni în întâmpinarea clientilor cu toate produsele de care au nevoie în călătoria lor, grupul operează deja în Gara de Nord Bucuresti două magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay si un restaurant Subway în sistem de franciză.„Compania Lagardere Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispozitia călătorilor un loc primitor în care îsi pot răsfăta simturile cu o cafea aromată si alte produse delicioase. Desi nou pe piata foodservice din Bucuresti, suntem convinsi că brandul So! Coffee se va bucura de o primire călduroasă din partea celor care călătoresc cu trenul si nu numai”, a declarat Petruta Ionită, Head of Marketing&Store Planning.

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardere Travel Retail. În afară de cafeneaua concept din Bucuresti, compania mai operează în România două cafenele sub brandul So! Coffee, în Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca si Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

So! Coffee este un concept international de cafenele prezente în zona de travel (aeroporturi, gări), destinat în special călătorilor care caută o experientă relaxantă si produse complementare proaspete, de înaltă calitate. Aici, clientii se pot delecta cu mai multe sortimente de cafea, precum si cu produse de patiserie si sandwich-uri proaspete, într-o atmosferă relaxantă, cu un design interior atractiv si acces gratuit la Wi-Fi. În total, lantul So! Coffee cuprinde 60 de cafenele în 5 tări din Europa: Polonia, Cehia, Franta, Spania si România.

Compania Lagardere Travel Retail, parte a grupului international Lagardere, are o experientă de 20 de ani pe piata de retail din România si îsi desfăsoară activitatea în două directii strategice: news&convenience si foodservice. Compania administrează peste 200 de magazine news & convenience sub brandurile Inmedio si Relay, având o acoperire natională. În acelasi timp, compania administrează si 30 locatii de food service, sub brandurile 1 Minute, Le Cafe Inmedio, So! Coffee, Voyage Cafe si Furore! iar din anul 2012 operează si primul său restaurant în sistem de franciză: Subway Gara de Nord.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar