transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2015

Un nou tip de aeronava in flota KLM: Boeing 787-9 Dreamliner

Un nou tip de aeronava in flota KLM: Boeing 787-9 Dreamliner

KLM Royal Dutch Airlines anunta inceperea operarii unui nou tip de aeronava, Boeing 787-9 ,,Dreamliner’’, dotata cu o serie de imbunatatiri ce includ un nou design al cabinei, Wi-Fi pentru pasageri si un sistem de divertisment de ultima generatie. Primul zbor al noului Boeing 787-9 este programat pentru data de 22 noiembrie 2015.

Pentru KLM, introducerea Boeing-ului 787-9 marcheaza inceputul unei noi ere, atat pentru siguranta pasagerilor, cat si a echipajului de zbor, avionul Boeing 787-9 oferind calitate si confort la cel mai inalt nivel.

Printre cele mai importante caracteristici ale aeronavei sunt noile locuri World Business Class (WBC), care se pot rabata complet la 180 grade si au acces direct la culoar, scaunele de la Economy Class, care se pot rabata cu 40 % mai mult comparativ cu cele din alte avioane Boeing, un sistem de divertisment de ultima generatie si Wi-Fi pentru toti pasagerii care doresc sa fie online in timpul zborului lor.

Imbunatatiri tehnice: mai putin zgomot si un consum redus de combustibil

De asemenea, din punct de vedere tehnic, avionul prezinta numeroase imbunatatiri. Acesta este echipat cu motoare eficiente, care reduc consumul de combustibil cu cel putin 20 %, dar si nivelul de zgomotul, cu pana la 40 %. Mai mult, noul ,,Dreamliner’’ s-a dovedit a fi un avion de top si la capitolul siguranta, printr-un test care a aratat ca acesta poate rezista unor forte extreme, care echivaleaza cu 150 % din posibilele forte pe care le-ar putea intalni in timpul unui zbor obisnuit.

Viteza de croaziera a unui avion Boeing 787-9 este de 913 km/h, in timp ce viteza sa maxima atinge 954 km/h.

Designul aeronavei este si el modificat, prin contributia designer-ului olandez Hella Jongerius.

Utilizarea unor materiale moi in interior, dar si a unei variatii de culori subtile creaza o ambianta mai calda si mai relaxanta, iar sistemul de divertisment, ce cuprinde monitoare de 16 inch la WBC si ecrane cu touchscreen pentru toate clasele, impreuna cu conexiunea Wi-Fi, le va oferi pasagerilor posibilitate de a fi conectati online pe tot parcursul zborului.

KLM investeste continuu in calitatea serviciilor oferite si in confortul pasagerilor. In plus fata de adaugarea celor 10 aeronave Boeing 787-9 la flota sa pe parcursul anului viitor, compania planuieste sa introduca si noul Airbus A350.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2014 AIR FRANCE KLM a transportat peste 87,4 milioane de pasageri şi peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 546 aeronave, iar reţeaua acopera 316 de destinaţii din 115 ţari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, şi Amsterdam-Schiphol.
 
Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam, care numara 20 membri şi care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o reţea globala de peste 16.323 de zboruri catre peste 1.064 de destinaţii din 178 de tari.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar