transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2015

Unul din cinci romani care cumpara bilete de avion online in decembrie vine din strainatate, conform Paravion

Unul din cinci romani care cumpara bilete de avion online in decembrie vine din strainatate, conform Paravion

Românii din străinătate au prins gustul achizitiei biletelor de avion online, iar decembrie este luna în care cei mai multi călătoresc spre tară. Dacă într-o lună obisnuită circa 11-12% dintre cei care cumpără bilete de avion de pe portalurile locale sunt românii plecati la muncă în străinătate, în decembrie acest procent urcă spre 20%.
 
Potrivit Paravion, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din România, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, numărul românilor din străinătate care se întorc în tară cu avionul si cumpără bilete online creste cu mai mult de 50%.

Pentru a atrage acest segment, Paravion a dezvoltat în ultimii ani variante ale portalului în limbile din tările în care sunt comunităti importante de români. În acest fel au apărut Paravion.es, Paravion.it, Paravion.com.uk si Paravion.com.cy. Per ansamblu, de pe portalurile de turism cumpără bilete de avion români din peste 70 de tări.
 
"Pe pietele din Marea Britanie, Spania, Italia si Cipru am devenit mai activi începând cu 2013, după ce am înteles comportamentul lor, ce canale online folosesc atât pentru informare, cât si pentru achizitie. Un lucru a fost clar de la început: verifică mai întâi în limba tării în care locuiesc si dacă te găsesc cu o ofertă competitivă, pot migra către versiunea în limba română", a declarat Remus Visan, Managing Director Paravion.
 
Dintre românii care se întorc în tară de Sărbători, 82% cumpără bilete către Bucuresti, Cluj-Napoca fiind pe locul 2, cu doar 2%.

 Topul tărilor din care vin acestia este condus de Marea Britanie, cu 20%, mai ales pentru că românilor le este greu să ajungă de acolo cu masinile personale. În clasament urmează Spania, Cipru, Italia, Franta, Germania, Danemarca, Olanda si Grecia.
 
Un aspect interesant este că numărul de zile petrecute în România diferă în functie de tara de unde vin. De exemplu, românii din Marea Britanie, Germania si Danemarca petrec, în medie, 18 zile în România în timpul sărbătorilor de iarnă, în timp ce românii din Olanda si Franta stau circa 10 zile în tară, iar cei din Spania rămân maximum 8 zile.
 
Cresterea vânzărilor biletelor de avion se datorează si companiilor low cost, care au din ce în ce mai multe rute si frecvente de zbor către tările cu comunităti de români. Low-cost-ul a pus presiune pe companiile de linie, care s-au adaptat si au coborât tarifele cu aproximativ 15%.

"Din ce observăm la Paravion, biletele low-cost se vând mai mult în scop de vacantă scurtă. Biletele cumpărate de români pentru a veni în România pe timpul Sărbătorilor de Iarnă sunt achizitionate în special de la companii de linie, datorită posibilitătii oferite de acestea de a aduce mai multe bagaje", a arătat Remus Visan.
 
Românii care vin în tară si stau mai mult timp petrec Crăciunul în familie si cumpără pachete de Revelion mai ales în statiunile de munte de pe Valea Prahovei, majoritatea achizitiilor făcându-se cu 30-45 de zile înainte de data călătoriei.

Printre cele mai costisitoare pachete achizitionate de românii din străinatate pentru petrecerea Sărbătorilor de Iarnă în România s-a numărat anul acesta cel al unei familii de români stabilite în Norvegia. Este vorba despre un pachet de 10 zile în Poiana Brasov, cumpărat cu mai mult de 5.000 de euro.

Paravion este una dintre cele mai importante agentii de turism online din România, care operează pe mai multe piete din Europa de Est si în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de PayU.

Paravion activează pe piata din Turcia sub brandul Bavul.com, achizitionat în luna martie a acestui an.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar