Anyma de la BRD - platforma de tranzactionare online pe pietele de capital
BRD a lansat Anyma, noua platformă dedicată tranzactionării online pe pietele de capital. Anyma completează dispozitivul de relationare cu clientii, adăugându-se modului de lucru curent cu brokerii.

ANYMA oferă o imagine completă a pietelor de capital locale si internationale (cotatii în timp real, adâncime piată la nivel de simbol, statistici de tranzactionare). Usor de folosit, platforma pune la dispozitie spatii de lucru personalizate si un modul de analiza grafică avansat, împreună cu modulul de tranzactionare integrat.

„Dorim să venim mai aproape de clientii nostri prin intermediul unui produs care pune pe primul plan siguranta, confortul si eficienta, si ne asteptăm ca ANYMA să depăsească asteptările clientilor băncii”, a spus Daniel Pocorea, Directorul Directiei Piete de Capital din cadrul BRD-Groupe Societe Generale.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajati si 33 de milioane de clienti în toată lumea, pe trei activităti - cheie:

- Retail banking, finantări specializate si asigurări

- Private Banking, Gestiune de active si servicii pentru investitori

- Corporate & Investment Banking