DTZ Echinox a consiliat Mood Media pentru inchirierea unui spatiu de 2,000 mp in cadrul UpGround Business Park
Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a asistat Mood Media Group, o companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial, pentru inchirierea unui spatiu de 2,000 mp la parterul UpGround Business Park.

UpGround Business Park este un proiect de birouri de clasa A situat in nordul capitalei, cu acces din B-dul Dimitrie Pompeiu si din Soseaua Fabrica de Glucoza. Cele doua cladiri de birouri ce totalizeaza 60,000 mp gazduiesc numeroase companii internationale precum OMV/ Petrom, Banca Romaneasca, Bancpost, Intel, Honeywell etc. Birourile sunt componenta unei dezvoltari mixte ce cupride un ansamblu rezidential si o galerie comerciala unde opereaza un centru World Class, o clinica Medicover, magazine, restaurante, cafenele etc.

“Alegerea Mood Media valideaza calitatea si succesul proiectului UpGround Business Park, ce se remarca atat printr-o locatie excelenta si un acces facil, cat si prin varietatea facilitatilor oferite si prin eleganta si eficienta spatiului. Solutia propusa companiei Mood Media imbina o utilizare ergonomica a spatiului cu provocarea de a comunica in mod expresiv identitatea de marca si valorile acesteia”, a comentat Mihaela Cnobloch, Director, DTZ Echinox.

“Propunerea finala a DTZ Echinox corespunde perfect identitatii si nevoilor noastre de dezvoltare. DTZ a demonstrat, din nou, ca putem conta pe flexibilitatea, organizarea si creativitatea echipei lor", spune Florian Gaurivaud – Director General, Mood Media Group.

Compania Upground Estates este prezenta pe piata imobiliara romaneasca de 12 ani, in urma asocierii a mai multi investitori de origine britanica si greaca. Proiectul de birouri si rezidential Upground a fost cumparat de divizia de real-estate a Deutsche Bank in prima parte a anului 2008.

Mood Media Group este detinuta de Mood Media Corporation, companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial pe pietele din America de Nord, Europa, Asia si Australia. Cu birouri in peste 30 de tari, Mood Media detine posibilitatea unica de a propune servicii multisenzoriale complete clientilor sai globali, cu accent pe pozitionare si personalizare.

Prin intermediul unui portofoliu de 650 de branduri internationale, Mood Media ofera un avantaj evident managerilor de companii multinationale: in toate locatiile acestora, indiferent de localizarea geografica, vor exista servicii muzicale, vizuale si olfactive identice, care respecta standardele profesioniste si strategia globala de marketing.

DTZ este acum parte a UGL Services, o divizie a UGL Limited (ASX: UGL). Afacerile combinate ale celor două entităti constituie una dintre cele mai mari companii de servicii de real estate din lume, furnizând clientilor coproprate/ ocupantilor o ofertă globală, integrată si completă (end-to-end) si cele mai înalte competente pentru investitii, leasing, property si facility management, project management, evaluări, investment si asset management. Organizatia are 27,000 de angajati permanenti si un personal total de 43,000 de membri, incluzând contractorii, si operează în 225 de birouri din 45 de tări.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piata imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinatională DTZ, una dintre firmele lider pe plan international în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.