Platinum a devenit noul sediu al Samsung Electronics Romania
Platinum Business and Convention Center este, începând din această lună, noul sediu al companiei Samsung Electronics România. Samsung Electronics România va ocupa întregul etaj 5 al corpului de birouri, cu o suprafată totală de 3018 metri pătrati. Compania sud-coreeană beneficiază, de asemenea, de 83 de locuri de parcare. Tot la Platinum, cel mai modern centru de business din Capitală, dezvoltat de compania Willbrook International, mai au sediul compania farmaceutică Pfizer si trustul de presă Realitatea Media.

“Decizia Samsung de a se muta aici a venit firesc, după ce au organizat la Platinum două evenimente. Au fost încântati de facilitătile oferite de centrul de conferinte, precum si de întreaga infrastructură ultramodernă a complexului”, a declarat Nicoleta Paraschiv, Convention Center Manager la Platinum.

“Suntem încântati să găzduim o companie de talia Samsung. Valoarea centrului de business Platinum si facilitătile ultramoderme oferite sunt reconfirmate, astfel, de alegerea făcută de un lider mondial în domeniul tehnologiei. Platinum Business and Convention Center este o clădire care sperăm să intre în patrimoniul arhitectural modern al Bucurestiului si să devină un reper al Capitalei”, a declarat Raluca teposu, director Commercial Leasing la Willbrook International.

“Considerăm că am făcut alegerea ideală, întrucât acest centru de business îmbină designul cu tehnologia modernă si respectă de asemenea principiile ecologiste. Locatia este excelentă, spatiile de birouri sunt generoase, beneficiază din plin de lumină naturală si ne oferă tot confortul necesar la locul de muncă”,  a declarat top-managementul Samsung Electronics România.

Platinum Business and Convention Center, situat în zona de nord a Capitalei, la doar câteva minute de aeroportul Henri Coandă si de centru, este un complex de spatii de birouri si centru de conferintă dispuse în două clădiri de câte cinci etaje, investitia totală fiind de aproximativ 100 de milioane de euro. Centrul dispune de parcare parcare subterană si la suprafată cu o capacitate totală de peste 850 de locuri.

Platinum Business and Convention Center dispune si de cel mai modern si exclusivist centru de conferinte din Bucuresti, dotat cu tehnologii de ultimă generatie. Centrului de business si conferinte i se alătură un spatiu generos alocat pentru restaurantul complexului, Mahogany  Food-Court.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a tehnologiilor de convergentă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde USD în anul 2011. Având aproximativ 206.000 de angajati în 197 de birouri din 72 de tări, compania operează două organizatii separate, pentru a coordona nouă divizii independente de afaceri: Digital Media & Communications, compusă din Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions si Digital Imaging; si Device Solutions, alcătuită din Memory, System LSI si LCD. Recunoscut pentru performanta lider în industrie, conform unei serii de criterii economice, de mediu si sociale, Samsung Electronics a fost numită cea mai sustenabilă companie de tehnologie din lume în cadrul 2011 Dow Jones Sustainability Index.