MediHelp International - prima aplicatie de smartphone din domeniul asigurarilor private de sanatate din Romania
MediHelp International a anuntat lansarea aplicatiei sale pentru mobil disponibila pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch si iPad. Aceasta este prima aplicatie din domeniul asigurarilor private de sanatate din Romania si poate fi downladata gratuit de catre toti utilizatorii de iPhone, indiferent daca sunt sau nu clienti ai MediHelp.

Noua aplicatie pentru mobil MediHelp International, are doua caracteristici importante:

1. Ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta cel mai apropiat spital fata de locatia in care se afla, oriunde in lume. Pentru a beneficia de aceasta caracteristica, utilizatorii nu trebuie decat sa descarce aplicatia si sa fie conectati la Internet.

2. In plus, aplicatia poate fi utilizata in caz de urgente, datorita ghidului de prim ajutor integrat. Prin simpla deschidere a meniului, utilizatorul va gasi o lista de posibile simptome. In urma selectiei unuia dintre acestea, vor fi afisate o serie de instructiuni si sfaturi utile in caz de pericol.

„Intelegem perfect stilul de viata modern: lipsa de timp, evolutia tehnologiei, nevoia permanenta de a fi in contact cu ceilalti. Am creat aceasta unealta pentru clientii nostri si pentru oricine este interesat de domeniu. Am ales sa oferim aceasta aplicatie gratuit, pentru oricine are nevoie de ajutor, acesta fiind scopul nostru final, de a ne orienta clientii spre preventie si protectie. Ne dorim ca toata lumea sa fie in siguranta, indiferent unde se afla in lume”, spune Zahal Levy, Presedintele MediHelp International.

Alta caracteristica importanta a aplicatiei – Medical Partners – le permite utilizatorilor sa gaseasca toti partenerii MediHelp din intreaga lume in cazul in care au nevoie de un consult medical. In plus, noua resursa online contine informatii despre MediHelp, precum si o scrisoare de la Presedintele companiei care prezinta avantajele competitive ale aplicatiei si modul in care aceasta poate fi utilizata.

Cei care isi doresc sa cumpere o asigurare privata de sanatate pot accesa meniul Health Insurance care ofera detalii exacte despre gama de produse, sau pot apasa pe Request a Quote, ceea ce le va oferi acces la informatii despre planul de asigurare privata care li se potriveste cel mai bine.

Aplicatia MediHelp International este disponibila in App Store gratuit, pentru utilizatorii de  iPhone, iPad and iPod Touch.  

MediHelp International este cel mai important broker de asigurări private de sănătate din Europa Centrală si de Est si este prezent pe piata din România începând cu 1999. MediHelp International este manager de distributie al BUPA International în Ungaria, România si Bulgaria. În parteneriat cu BUPA International, MediHelp îmbină cu succes Asistenta Medicală cu Asigurarea Internatională de sănătate , pentru beneficiul clientilor.

MediHelp International detine rolul de broker de asigurare al produselor BUPA Ibnternational în România, Ungaria si Bulgaria. MediHelp International este înregistrat la Comisia de Supervizare a Asigurărilor sub codul 17808893 în România. Acoperirea este oferită de Bupa Insurance Ltd. si Bupa Insurance Services Ltd. Bupa Insurance Services Ltd. este înregistrată în Anglia si Wales No. 03829851. Bupa Insurance Ltd. este înregistrată în Anglia si Wales No. 3956433.